28 de nov. 2006 22:25

EL SINDICAT METGES DE CATALUNYA CONTRA MARINA GELI



Metges de Catalunya (MC) expressa la seva preocupació per la decisió del president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, de mantenir Marina Geli al capdavant de la Conselleria de Salut, després que la consellera hagi ignorat el col·lectiu mèdic en la presa de decisions durant l’última legislatura.

El sindicat exigeix a Geli una nova manera de fer política sanitària per evitar els errors del passat que han desencadenat la primera vaga general de metges a Catalunya des de la restauració de la democràcia.

Metges de Catalunya demana a la consellera la valentia suficient per afrontar els problemes reals dels facultatius, des d’una gestió no segrestada pels interessos dels sindicats de classe que tenen una molt escassa representativitat entre la professió.

D’altra banda, el sindicat adverteix que no tolerarà que s’obstaculitzin els treballs del Consell de la Professió Mèdica i reclama al nou Govern l’execució dels acords que s’hi adoptin per millorar les condicions laborals i professionals dels metges.

Això són polítiques de progrés!

1 comentaris:

Anònim Says:
13/12/06 19:39

En Montilla no ha pogut amb la Marina i l'ha tingut que confirmar. Ara però la castiga obligant a que posi de gerent del catsalut al Sabaté per a que la controli. Entre tanta estratègia i ganes de conservar la cadira no anem andevant i aixó vol dir que cada dia retrocedim una mica i ens mantenim en el que som: un pais de sol i platja.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!