10 de des. 2006 03:33

EL CARTER SEMPRE TRUCA 2 COPS


Segons informa e-noticies ERC tornarà a finançar-se mitjançant el pagament de part del sou d'alts càrrecs de la Generalitat. Tot i això, Esquerra exclourà del pagament els sotsdirectors generals, així com la resta de funcionaris. Una altra novetat és que ERC reclamarà el pagament de la quota verbalment, en lloc de fer-ho per escrit. Esquerra ha renovat el reglament de la seva Carta Financera, que presentarà a l'Executiva del partit el proper dilluns 16 de desembre en un acte que se celebrarà a Reus. Aquest nou reglament d'ERC explica de manera detallada qui són aquells que hauran d'aportar diners.

Pel que fa a l'àmbit de la Generalitat, pagaran la quota els titulars d'òrgans superiors, com és el cas del president del Parlament, Ernest Benach, o els diferents consellers del govern. També ho faran els secretaris generals, sectorials i directors generals, així com els assimilats a alts càrrecs. La llista també inclou els diversos caps de protocol, comunicació o assessors dels consellers. Pel que fa a l'administració local, ERC reclamarà el pagament de part del seu sou a alcaldes, regidors, consellers comarcals i diputats provincials que disposin d'ingressos.

3 Comments On "EL CARTER SEMPRE TRUCA 2 COPS"

Anònim Says:
10/12/06 11:56

Es busquen "MATONS" a sou: Tasques a realitzar: cobraments de comisisions No cal experiencia. rao: Xavier Vendrell (ex- Catalunya Lliure) o Jaume Oliveras (ex-MDT)

Anònim Says:
10/12/06 13:18

ERC -un altre cop al govern- tornarà a demanar un percentatge del sou als treballadors que ocupin càrrecs de confiança a les conselleries on manen.

El que pretenen aprovar a l'executiva del partit no especifica que si els contribuents han de ser militants d'Esquerra. Per tant hi haurà de tot. Les conselleries d'ERC contractaran gent en funció de si volen passar per l'aro o no. No en funció de si són bon professionals o poden donar un bon servei al pais. Tornem-hi.

L'únic que els importa és com finançar el partit i no si governar pensant en els ciutadans.

Fonts d'Esquerra Republicana de Catalunya diuen que hi ha membres del partit que no hi estan del tot d'acord amb aquesta mesura. També asseguren que "s'han deixat perdre bona gent" perquè no volen "acatar" els designis de Xavier Vendrell.

Anònim Says:
17/12/06 23:34

vaja foto.
aquest sembla el gargamel.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!