28 de des. 2006 17:58

ERC CALLA DAVANT L'AUGMENT DELS PEATGES


Foto: e-noticies

ERC reclamava una "Catalunya lliure de peatges" quan estava a l'oposició perquè "Catalunya té el rècord europeu de peatges per quilòmetre quadrat. El 72% dels peatges de l'Estat es paguen a Catalunya i només disposem del 4,13% de les autovies gratuïtes de tot l'Estat". Entre els titulars que es podien consultar a la web d'ERC hi havia les declaracions següents: "Huguet considera que el tema dels peatges ha arribat al límit de la paciència d'ERC " (18 de febrer del 2003), "Oliveras qualifica la pujada dels peatges de «nou acte de pillatge sobre els ciutadans de Catalunya per part de l'Estat»" (1 de gener del 2002), entre d'altres.

Però van arribar al poder i amb el primer tripartit es va incomplir l'Acord del Tinell en matèria de peatges. Ara, amb el Tripartit 2 miren de fer les pujades d'amagadotis. Pel matí anuncien una rebaixa a residents pel Túnel del Cadí i les barreres de Mollet i Alella i per la tarda surt Joaquim Nadal dient que ha aprovat la revisió anual de les tarifes d'aplicació per a l'any 2007 en les autopistes de les quals és titular la Generalitat de Catalunya. Aquesta revisió es tradueix en un increment dels peatges d'un 3,28% de mitjana (en algunes barreres arriba fins el 3,80%) i serà efectiva a partir de l'1 de gener vinent. L'excusa és que l'Estat fa el mateix i clar, a ERC ja li va bé dir amén a tot el que surt de Madrid.

2 Comments On "ERC CALLA DAVANT L'AUGMENT DELS PEATGES"

marius Says:
29/12/06 09:15

Efectivament, els peatges augmenten per sobre de l'IPC, ara la Sra. Tura ja no deu pitar quan passa amb el cotxe pel peatge de Mollet (i es que fa lleig dir-li al xofer: -Piti, sisplau, que jo vaig ser progre). Els amic d'ERC callen com a putes, no sigui que l'amo els toqui la cresta.
Però el lamentablement cert, és que a Catalunya paquem peatges i a la resta de l'estat, no. I això ha passat (i passarà) amb el govern que sigui: CiU, ERC, PSOE, IC-V. I el que el braç de La Caixa és molt llarg i els polítics són molt barats.

En resum: ERC (i tot l'arc parlamentari) CALLA(n) DAVANT DE L'AUGMENT DELS PEATGES

I és que se'ns pixen a sobre i ens dieun que plou...

http://latramapolaca.blogspot.com/

Anònim Says:
29/12/06 16:29

la culpa és d'en Carod.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!