27 de des. 2006 15:14

QUÈ PASSA A COM RÀDIO?

Intentant escoltar una sèrie d'emissions del programa "Aquell dia" a través de la pàgina web de COM Ràdio ens trobem que algunes misteriosament no estan senceres.

Per exemple, l'entrevista a Miquel Sellarès del 16/12/02 sobre la manifestació de l'11 de setembre de 1977 s'acaba al minut 35:02 quan l'entrevistat diu "jo crec que els socialistes al no acceptar el pacte del 1980 (amb CiU)...".

Un altre exemple: La conversa amb Max Cahner, el Conseller de Cultura de la Generalitat (1980-84) només dura 3 minuts 23 segons quan tots els programes duren uns 50 minuts. Aquest programa, que és del 02/03/02, s'acaba quan en Ferran Mascarell (un dels conductors del programa) diu: "...aquell any també es van celebrar les primeres eleccions al Parlament ..."

Per contra, les entrevistes a Antonio Franco, Manuel Royes (quan era president de la Diputació de Barcelona) i Josep Maria Bricall estan senceres. Quina casualitat, no?

Té interés escoltar en Bricall quan diu que el President Tarradellas no volia que hi hagués la bandera monàrquica en un acte que comenta. Diu que deia que no calia. Aquesta sí que és bona. També té molta gràcia quan parla de l'admiració del President Tarradellas pel General De Gaulle de qui diu que era un dels homes "més d'esquerres".

0 Comments On "QUÈ PASSA A COM RÀDIO?"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!