2 de des. 2006 00:02

SALVADOR SOSTRES CATALÀ DE L'ANY 2006


Vist el baix perfil d'alguns candidats i candidates a ser Català de l'Any 2006 des del Tripartit-Watch Team proposem la candidatura de Salvador Sostres per rebre el guardó. Només heu d'enviar un SMS al 7033 amb el missatge CATALA SALVADOR SOSTRES.

En Sostres fa literatura, tant si parla de noies com de restaurants com de política. El seu llenguatge no és el dels convencionalismes a l’ús, i un dels seus recursos habituals és la hipèrbole duta fins a les últimes conseqüències, amb la intenció de despertar consciències.

En Sostres va haver de retirar un article en el qual titllava de fills de puta els votants d'ERC i va rebre amenaces de mort i pintades a casa seva que van ser oportunament denunciades als Mossos d'Esquadra. En Sostres fa literatura, i no hi arribaran mai alguns.

La candidatura a Català de l'Any 2006 és una mostra de suport com les que va rebre Pepe Rubianes en el seu moment i que actualment és candidat al guardó.


Banner pel vostre web:

2 Comments On "SALVADOR SOSTRES CATALÀ DE L'ANY 2006"

Siso Says:
2/12/06 00:12

Algú que tracta de fills de puta a un 14% dels votants de Catalunya en un article públic català de l'any? Aquesta sí que no me l'esperava! És molt bona!!! Us felicito per haver-vos convertit en una pàgina d'humor, millora molt la línia que heu seguit fins ara!

Anònim Says:
3/12/06 19:48

JO també considero que Sostres no seria mereixedor, ni remotament, del premi a català de l'any (Tampoc considero que Rubianes o Buenafuente o mereixin). I personalment, penso que Sostres fa més mal que bé a CiU amb alguna (o moltes) de les seves sortides fora de to.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!