19 de des. 2006 13:58

TV3 ÉS UNA PÚRRIA



Qui va ser primer director de TV3, Alfons Quintà, ha carregat durament contra la cadena, a qui acusa de ser “una púrria de la Generalitat” i de no tenir “límits morals”. El periodista i advocat publica a l’Avui l’incendiari article, en el qual diu que la televisió de la Generalitat cada dia és més manipuladora en matèria de política internacional: “És manipulació política pura, obra de gent que no ha paït l’enderrocament del mur de Berlín”. Quintà assegura que cada dia veu la BBC, diverses televisions italianes i franceses, TVE i les privades espanyoles, i que TV3 no es pot comparar en res, ni mai, amb cap d’elles. La peça conclou: “Hi ha una greu responsabilitat de la Generalitat i de Joan Majó, cap polític, del malson dit TV3. Majó va començar la seva carrera política com a socialdemòcrata i la pot acabar com allò que Lenin en deia «ximple útil»”.

2 Comments On "TV3 ÉS UNA PÚRRIA"

Anònim Says:
19/12/06 22:27

TV3 és sectària tan a nivell nacional, com a nivell internacional.

marius Says:
20/12/06 09:44

El problema més greu no és que TV3 manipuli les notícies internacionals. A mi em sap més greu el mantell de silenci que s'ha extés sobre els aconteixements de casa. Que el NODO del migdia obri amb una notícia (la tercera hora de castellà) i al tancament del mateix Telenotícies es rectifiqui la notícia treient foc a la cosa em sembla d'una vergonya indescriptible. Algú devia trucar a mitja funció per obligar als redactors (que no periodistes) a fer una rectificació pública.
Heu sentit a parlar mai més de la Comisión del Mercado de Telecomunicaciones, que no vindrà a Barcelona per una xapu del ex d'Industria (ara president d'aquets gran municipi que es diu Catalunya)? No, no se n'ha parlat més. ÉS un tema vetat (des de dalt) a TV·.
I així anem...

http://latramapolaca.blogspot.com/

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!