11 de gen. 2007 06:16

DIVUITENA DESENTESA: MONTILLA AMENAÇA SAURA D'EXPULSIÓ

Foto: 20minutos

Segons informa Submarí José Montilla, ha advertit el conseller d'Interior, Joan Saura, que si no atura els conflictes que aclaparen la seva conselleria haurà d'abandonar el govern. Després de desallotjar la casa okupada Can Mireia de Sant Andreu, diversos centenars d'okupes han anat a protestar a la plaça Sant Jaume, provocant moment de tensió quan han agredit a un periodista. Després, pensant-se que Saura havia anat a la seu d'ICV al carrer Ciutat, han protagonitzat la primera manifestació davant l'antiga seu del PSUC. "PP, Iniciativa, la mateixa porqueria", cridaven. El mateix dia han estat tres sindicats els que s'han manifestat davant la seu de la conselleria d'Interior reclamant més control d'horaris, davant el desgavell per les presses en el desplegament. I a això s'hi suma la inseguretat creixent, amb assassinats violents.

El PSC afirmaria que van posar Saura a Interior perquè es desgastés, però que ho fot tan malament que està desgastant tot el govern: "Si no se'n surt i no recondueix la situació no hi haurà més remei que cessar-lo, i el president ja li ho ha dit". Per al PSC això no significa que ICV hagi d'abandonar el tripartit, sinó que seria com quan Maragall va expulsar Josep Lluís Carod del govern. De passada, Iniciativa quedaria decapitada, això sí.

1 comentaris:

Anònim Says:
12/1/07 02:35

No teniu cap credibilitat. Lo vostre és igual que busot, només que de l'altre bàndol. A part d'això, menys creïble i poc interessant.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!