24 de gen. 2007 06:00

ENTESA CONTRA ELS MITJANS EN CATALÀ


Segons informa e-noticies, el Tripartit 2 han rebutjat dimarts a la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya debatre en Ple una proposta de resolució sobre la continuïtat de les desconnexions territorials de TVE a Catalunya i de Ràdio 4, presentada per CiU. En aquest sentit, la diputada de CiU, Joana Ortega, ha denunciat que "és molt greu que el tripartit es negui a portar aquest tema al Ple, perquè consideren, tal com han afirmat durant la reunió de portaveus, que no és d'interès per al país". Ortega ha plantejat "com es pot considerar de poc interès per al país que la direcció de TVE hagi decidit suprimir les 20 hores setmanals de programació pròpia per a Catalunya, en català i feta des del Centre de Sant Cugat, tenint en compte que això suposarà una única desconnexió diària en català, de mitja hora respecte a la programació estatal de La 2".

Per la diputada de CiU aquest fet "deixa en una situació molt minoritària la presència del català en els mitjans de comunicació", i per tant, "actua en contra de la normalització de la llengua catalana, sempre amenaçada per la seva situació de debilitat respecte el castellà".

CiU considera que "aquest govern està demostrant que ha girat l'esquena al model d'immersió lingüística del nostre país: primer des del camp educatiu i ara en el terreny dels mitjans de comunicació". "El català està patint atacs constants i el tripartit els està consentint", ha conclòs Ortega.

1 comentaris:

Anònim Says:
25/1/07 11:46

a caso dudabais del sectarismo de esta gentuza? pa luego que critiquen al pp...

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!