26 de gen. 2007 09:28

HA TRENCAT ETA LA TREVA CATALANA?


El cap militar de l'organització terrorista ETA, Garikoitz Azpiazu Txeroki, hauria donat l'ordre de trencar també la treva indefinida que gaudia Catalunya i que va ser gestionada per l'actual conseller de la Vicepresidència, Josep-Lluís Carod-Rovira, motivant la seva expulsió del govern català quan era Conseller en Cap. Aquesta és la conclusió que s'extreuria després de la detenció ahir per part de membres de la Brigada Provincial d'Informació de Barcelona del Cos Nacional de Policia de l'etarra alliberat Iker Aguirre Bernadal a l'estació de tren de Portbou. Aguirre, reclamat per la justicia espanyola i amb una ordre d'ingrés a presó per delictes d'atemptat i desordres públics, venia en tren des de Perpinyà i la seva destinació era l'Estació de Sants de Barcelona.

Segons fonts del Ministeri de l'Interior, en el moment de la detenció, l'etarra duia a sobre 6 documents d'identitat falsificats, 3000 euros i documentació per crear un comando operatiu (des de com robar un cotxe fins a com fabricar explosius).

El fet que el seu bitllet de tren fos amb destinació a Barcelona fa pensar a les autoritats policials que Aguirre Bernadal tenia ordres expresses de crear un comando estable possiblement a Barcelona o València. Per tant, la treva catalana vigent des del 18 de febrer de 2004 quedaria en entredit si es confirmessin les intencions de l'etarra detingut per la Policia.

1 comentaris:

ilitch Says:
28/1/07 09:12

ei companys!
això de que es trenqui ho dieu vosaltres no? perquè si no recordo malament amb la treva a catalunya van dir que es consideraven amb via llure per atemptar contra objectius destacats o algu així no? la cosa està en que potser fins i tot convindria que eta trenqués aquesta treva no (estar cla rque sense matar a ningu), perquè en carod quedaria ben retretat oi?

i un parell de cosetes més. la participació ciutadana en aquest blog continua siguent tristota, i encara no entenc la funció de l'enquesta sobre el futur de ciu.

Salut i fins la pròxima

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!