24 de gen. 2007 07:07

LA GENERALITAT FITXA L'EXÈRCIT ESPANYOL


L'Institut de Cartografia de Catalunya (ICC), que depèn del PTOP (Joaquim Nadal) ha demanat ajuda a les Forces Armades Espanyoles. "I, naturalment, nosaltres estem encantats de cooperar i aportar coneixements, mitjans i investigadors" segons ha dit un alt comandament militar. L'única objecció que ha posat l'Exèrcit és per raons estratègiques i consisteix en preservar l'accés a material classificat.

La cooperació entre la Generalitat i l'Exèrcit va quedar plasmada el passat 19 de gener en un conveni signat entre el director de l'Institut de Cartografia de Catalunya, Jaume Miranda i Cañals, i el cap de l'Estat Major de l'Exèrcit, Carlos Villar Torrau, pel qual ambdues organitzacions treballaran juntes durant almenys dos anys en projectes cartogràfics i d'ordenació i actualització de la informació sobre el territori català.

En aquest sentit, el ministre de Defensa, José Antonio Alonso, va visitar l'Institut de Cartografia de Catalunya el passat dilluns iniciant una nova etapa en la relació Generalitat-Exèrcit.

4 Comments On "LA GENERALITAT FITXA L'EXÈRCIT ESPANYOL"

ilitch Says:
24/1/07 11:43

ei! què? és delicte? jo crec que no, basicament perquè, segons tinc entès, els únics mapes cartogràfics que valen la pena a espanya són els fets per les forces de l'exèrcit de l'estat espanyol. com a post antitripartit, si és que aquesta era la seva funció, deixa bastant que desitjar.

per cert, em preocupa una cosa d'aquest blog, i és que a diferència d'altres confidencials polítics, aquí el tema de comentaris dels lectors és bastant tristota, i és que hi han moltes notícies que no hi ha comentaris o que n'hi ha pocs i a més són en contra, no sé què s'hi hauria de fer...

Anònim Says:
25/1/07 10:12

Guillem, si creus que no hi ha ningú capaç de fer un miserable mapa en condicions, ves a a la Uni i coneixeràs a milers d'estudiants molt més formats però sense el material i suport necessari per fer fer-ho.

Allò que hauria de fer l'ICC per 'mapejar Catalunya' és crear els seus propis equips, desenvolupar els seus recursos, generar llocs de treball, donar experiència a molts universitaris catalans que ara treballen de mileuristes ...

Anònim Says:
25/1/07 11:45

Estic en part d'acord amb en Guillem. Els millors mapes cartogràfics són els de l'Exèrcit. I això, els qui hem fet muntanyisme ho sabem molt bé. De fet, trobo a faltar d'aquest post que s'especifiqui quin ha estat la motivació de la col·laboració entre la delegació del Govern a Catalunya i la mateix institució armada. És ambigüa en aquest sentit. Ara bé, també estic d'acord amb en tresinores, que l'ICC s'hauria de potenciar molt més si volem normalitzar aquest àmbit de la política catalana. Això però, no significa menystenir els mapes de l'Exèrcit. I als administradors del TWT, estaria bé que aclarissin la motivació del conveni.

ilitch Says:
25/1/07 13:04

tresinores, estic d'acord en dir que estaria molt millor que els fessin des d'aquí en comptes de col·laborar amb l'exèrcit espanyol, jo em referia a que com a crítica al tripartit estava molt mal feta, si per exemple haguessin posat algun comentari del teu estil no hi hauria res a recrimar.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!