13 de gen. 2007 20:01

L'OPINIÓ DE CARRETERO NO COMPTA PER ERC


"El proper 21 de maig Montenegro celebrarà un referèndum d'autodeterminació. Per primera vegada, la Unió Europea ha imposat un llindar a partir del qual considerarà legal la secessió d'una part d'un Estat europeu. La UE, doncs, no es limitarà a reconèixer una situació de facto (com en el cas de la independència d'altres repúbliques exiugoslaves), sinó que estableix unes regles de joc clares i concises que, tot i ser restrictives, suposen un clar precedent al Vell Continent."

Aquestes són les últimes paraules de Joan Carretero al web d'Esquerra a la secció d'Opinió. Són de l'11 d'abril de 2006 !!! Després de l'expulsió del govern per la seva rotunditat en contra de l'Estatut, de definir el Tripartit-1 de Dragon Khan, de promoure un congrés extraordinari per cessar la direcció d'ERC (manifest d'Almoster) per la seva línia d'actuació erràtica i de ser un dels abanderats de Catalunya Acció on va aprofitar la presentació de la plataforma per despatxar-se contra la reedició del Tripartit i censurar l'actual direcció d'ERC
a Esquerra no volen ni sentir a parlar de Joan Carretero.

Però d'aquí ben poc (pels volts de març) sortirà a la llum Joan Carretero: melodrama d'un ex de Maragall del periodista Rafael Vallbona a l'Esfera dels Llibres i que de ben segur ens aportarà una mica de llum sobre l'entramat del Tripartit-1. A ERC ja tremolen tot i no comptar amb la seva opinió ni voler saber res d'ell.

1 comentaris:

marius Says:
16/1/07 14:46

També cal no perdre de vista que l'amic Carretero va mantenir un respectuós silenci fins el precís moment que es va acabar el TripartitONE. Després, l'home es va animar i així li ha anat.

Però si es volien dir coses, des del govern es disposa de millors amplificadors. Destapar-se quan t'has pres la cadira és, com a mínim, sospitós.

http://latramapolaca.blogspot.com/

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!