15 de febr. 2007 14:23

EL DOBLE LLENGUATGE D’ICV-EUiA


Segons publica avui la Fundació Catalunya Oberta, aquests darrers dies, des de la coalició ICV-EUiA s’han fet diferents declaracions aprofitant la precampanya de les municipals.

La candidata d’ICV-EUiA per Barcelona, la regidora Imma Mayol, en l’acte de presentació de la seva candidatura ha instat els membres de la seva candidatura, on hi ha membres de tots els partits que configuren la coalició ICV-EUiA, a entrar en el debat sobre la seguretat, ja que segons ella “la dreta ha decidit que serà el tema central de la campanya. Nosaltres no hem d’amagar-nos davant això, hem de crear propostes alternatives a la dreta per fer front a la brutalitat d’Alberto Fernández Díaz i al doble llenguatge, més perillós, de Xavier Trias”.

El recent nomenat senador per designació del Parlament, el Sr. Joan Josep Nuet, d’EUiA, en la jornada programàtica de la coalició celebrada a Tarragona ha dit que “la coalició ha contribuït a què Catalunya tingui un govern d’Esquerres i amic dels ajuntaments. Ara cal derrotar també la dreta a Tarragona [...] hem de seguir creixent perquè el país ens demana una gran coalició. La mixtura del roig i verd pot aconseguir coses inimaginables”.

El coordinador general d’EUiA i membre de la mesa del Parlament de Catalunya, el Sr. Jordi Miralles, referint-se als partits del Parlament que estan a l’oposició ha declarat que “confronten amb les formes sense entrar en els continguts perquè saben que la ciutadania està més a prop dels nostres continguts que de les seves propostes”.

Per veure quins són els experts en doble llenguatge sobre temes de seguretat, o com el roig i el verd poden aconseguir coses inimaginables, o en quin grau els continguts de la coalició ICV-EUiA estan a prop de la ciutadania només cal visitar la web d’EUiA i accedir als continguts programàtics i als estatuts del Partit Obrer Revolucionari (POR), que forma part d’aquesta coalició i del govern tripartit.

D’acord amb el seu programa cal “l’abolició de la policia i de l’exèrcit permanent i la seva substitució per la vigilància del poble en armes; l’abolició de la burocràcia i la seva substitució per funcionaris escollits, revocables i que cobraran com els obrers; l’abolició del parlamentarisme burgès i la seva substitució per una democràcia proletària...”

I d’acord amb l’article primer dels seus estatuts “el POR defensa la dictadura del proletariat, és a dir, la presa del poder polític per part de la classe obrera expropiant la burgesia i destruint l’Estat a través de la insurrecció armada, amb l’objectiu d’instaurar un règim republicà fonamentat en els Consells Obrers i en un govern d’obrers i camperols.”

“L’abolició de la policia” i “la lluita armada”! Estem segurs que aquestes idees no són les de la majoria de militants ni, per descomptat, de votants d’ICV-EUiA, però si volen ser mínimament seriosos, els senyors d’EUiA haurien de fer fora immediatament de les seves files aquest energúmens del POR. Si no ho fan, que després no es queixin de les crítiques.

1 comentaris:

Anònim Says:
16/2/07 11:48

nosaltres no fem fora a la gent, sino que l'aglutinem per tal d'entre totes les ideas trobar una comuna que convingui a tothom, com a mímin nosaltres tenim diferents ideas i no tans sols interesos

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!