19 de febr. 2007 09:01

EN SÓN 200


Les plataformes que ha impulsat ERC i que estan en stand-by per ordres directes de l'espanyolista José Montilla al viceconseller Carod-Rovira (Tenim el Dret a Decidir i Sobirania i Progrés) preparen una recollida de signatures no per defensar la llengua catalana o contra les retallades de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya provinents de Madrid sinó per demanar el dret a convocar referèndums a Catalunya, País Valencià i Illes Balears.

Volen convocar referèndums i tan sols en són 200 els de la Plataforma pel Dret a Decidir (tot i posar a la seva web que compten amb 4750 suports). El cas de Sobirania i Progrés ja és d'escàndol, fan veure que són 10000 i en realitat no arriben a 5000 persones, entre les quals, fins fa poc, hi havia personatges il·lustres com José Maria Aznar López.

Són les cortines de fum que ha de llençar l'òrbita republicana per acontentar els seus votants, incrèduls amb com s'estan empassant la pluja espanyolista del president Montilla.

6 Comments On "EN SÓN 200"

Anònim Says:
19/2/07 10:13

Ja són dues plataformes, l’anomenada Sobirania i Progrés i la Plataforma pel Dret a Decidir, les que reivindiquen una competència. És lloable la iniciativa i és bo que aquestes organitzacions agitin consciències, però també és curiós comprovar com es redueix la reivindicació sobiranista a un assumpte competencial: la facultat de convocar referèndums. Les esmentades plataformes han decidit no sumar signatures per tal que el Parlament de Catalunya convoqui un referèndum d’autodeterminació, sinó per tal que li sigui atorgat aquest dret per part del Govern central o les Corts espanyoles. Hem d’entendre, doncs, que el dret a l’autodeterminació no és un dret universal? Hem d’entendre que Kosovo ha hagut de demanar un traspàs de competències previ a la seva immediata independència? Tant de bo les iniciatives proposades tinguin èxit i vagin endavant, però és legítim preguntar-se si l’independentisme a casa nostra no passa per un moment de desorientació que el fa plantejar iniciatives de curiós tipus gradualista. Per al gradualisme, ja hi tenim experts. Tot i que, tal i com són defensades avui dia, potser sí que caldrà que aquestes plataformes facin una recollida de signatures en defensa de les competències de la Generalitat sobre dependència, sobre adopcions o sobre el sistema d’immersió lingüística.

Anònim Says:
19/2/07 12:06

Sóu autodestructius per Catalunya a vegades. Com amb lo de Vilaweb. Ja va bé aquesta recollida de firmes, no hi tireu merda a sobre

Anònim Says:
19/2/07 12:40

Voleu dir que en són 200, jo n'he comptat 42 a la foto (nens inclosos)

Anònim Says:
19/2/07 13:05

Hou, hou, hou!! hem de canviar la dita: qui no té feina, compta gent a les fotos.

Que simpàtic que els convers demaneu ara que la plataforma aquesta reculli signatures contra les retallades de l'estatut d'autonomia de Catalunya provinents de madrid.

De madrid? les retallades van venir des de barcelona i tenen un nom: artur mas anys de cap de l'oposició

Anònim Says:
19/2/07 13:47

L'Estatut del 30 de setembre era una merda. Si aquest ja no s'aplica per anar més enllà imagineu-vos l'altre. Una mica de sentit comú sisplau.

Cal un full de ruta per la independència, deixem-nos d'estatuts ja siguin d'aquí o d'allà.

Anònim Says:
20/2/07 02:57

Home, a mi em va alegrar molt veure gent de convergència i d´esquerra junta a l´acte, fins i tot d´EUIA ara de PSC PP o Ciudadanos res de res.
Avui fins i tot he sentit a l´Oracle en Duran i Lleida dir que ell estava a favor la independència si la gent així ho volia. I el sr. Mas parlar d´un divorci no amistós.
Els de PSC mai no diran res així. De fet en Pasquis dèia que la independència era una tonteria. Que han de dir els colonitzadors i els seus vasalls.
Vinga, busquem les coincidències i si ara la gent en parla doncs millor, i tot gràcies als partits espanyolistes PP PSOE-PSC amb els seus ribots.
Més d´un ha aprés la lliçó sobre com de deslleials són aquests espanyols.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!