11 de febr. 2007 16:36

GUERRA A L'ESTATUT


L'ex-president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, ha augurat que el procés de discussió de l'Estatut al Tribunal Constitucional (TC) "no acabarà bé" ja que el tribunal emetrà una sentència que interpretarà a la baixa el text, a diferència del que considera el conseller de la vicepresidència Carod-Rovira que considera que l'Estatut no es tocarà de com està.

Pujol considera, segons les fonts consultades, que el Govern socialista i el TC "més o menys ja el tenen mastegat, ens faran aquesta jugada" i rebaixarà l'Estatut mitjançant una interpretació restrictiva.

"Això del TC no acabarà bé, però no perquè finalment s'imposin les tesis dels jutges del PP, sinó perquè des del primer dia ja està clar que sortirà una sentència interpretativa que dirà que l'Estatut està bé, però a condició que s'interpreti d'una determinada manera", ha afirmat Pujol en la jornada estratègica de CDC per a les eleccions municipals de maig celebrada a El Muntanyà.

2 Comments On "GUERRA A L'ESTATUT"

Anònim Says:
12/2/07 10:35

I qui va acordar amb el ZP aquesta merdeta d'Estatut? I qui va vostar que sí?

No trobeu, convergents, que sou una mica incoherents?

Salut!

Anònim Says:
12/2/07 13:29

Deixem de parlar de fantasmes, de veritat, deixem de parlar de fantasmes. D'acord, l'estatut que va pactar l'Artur Mas va ser un desastre. Esteu contents així? Molt bé, d'acord. Si algú creu que fins i tot l'Estatut del 30 de setembre va ser una merda, estic disposat a signar-ho. Molt bé, també l'estatut del 30 de setembre, que també el va fer Convergència, va ser un estatut de merda.

Bé, i aleshores què fem? Volen dir-me que fem? És a dir, com que l'estatut que va pactar el Mas era una merda, ara nosaltres que som Esquerra, tan purs i tan intel·ligents, pactem per a Catalunya una merda de govern -perquè no ens enganyem, és una gran merda de govern- i posem aquesta mena de noi dels encàrrecs dels pernils Joselito de president.

L'argument d'Esquerra i dels seus devots sempre és el mateix: com el que el Mas va perjudicar -suposadament, però en fi ja he dit que ho acceptem- com que el Mas va perjudicar Catalunya amb un Estatut no prou adient, ara nosaltres ens carreguem la nació posant els enemics -perquè els socialistes són els enemics de Catalunya, els grans enemics del poble català com tantes vegades ho han demostrat, posant els enemics, com deia, a manar. La premisa, equivocada. L'argumentació, delirant. La conclusió, letal. Letal per a una Catalunya que Montilla vol cada dia més silenciosa i més mediocre, més a la seva imatge i semblança: perquè l'ideal d'un noi dels encàrrces llest és arribar a tenir una feina sense bata, i l'ideal d'un noi dels encàrrecs tonto i de tota la vida subsidiat, com Montilla, és que tothom porti bata.

Deixem estar el Mas, deixem estar l'estatut que va pactar, deixem estar els fantasmes de cadascú en pau. Parlem del que passa, de quins arguments hi ha perquè Esquerra mantingui aquest govern contrari als interessos de Catalunya, de quins arguments hi ha que no siguin la pasta, l'ambició i l'odi tribal a Convergència per desprestigiar el govern de la nació amb un president que sembla de broma i un govern lamentable. Un, un sol argument que no sigui miserable per insultar Catalunya i les seves institucions amb aquesta indigència intel·lectual i moral que Esquerra ha elevat als altars.

Un sol argument que no sigui la vella xerrameca de sempre, la vella culpa dels altres sempre, i a partir d'aquí ho discutim i veiem què hi podem fer.

Perquè d'una banda i de l'altra, els d'Esquerra i els convergents, dono per descomptat que en una cosa estem d'acord: que tal com anem no anem bé, no? Doncs a veure què fem.

Salvador Sostres (8/II/2007)

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!