21 de febr. 2007 09:48

VINTITRESENA DESENTESA: UN SINDICAT AFÍ A ERC CONTRA ERC


El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), l'instrument de què disposa ERC a les Universitats catalanes (siguem sincers, el SEPC és a ERC el que la FNEC a CDC) ha mostrat la seva profunda indignació amb el Govern català (on hi ha ERC) davant el fet que hagi acceptat el fons del decret espanyol d'ensenyances mínimes i impulsor de més hores de castellà a l'escola primària catalana.

Per si això fos poc substancial, el SEPC reclama una rectificació política al govern acusant-lo (per tant també a ERC) de submissió política. El SEPC a més considera tot plegat una desentesa de les grosses ja que el govern no ha mostrat un posicionament comú davant l'afer en qüestió. En aquest sentit, el SEPC remarca que és especialment "greu el paper d’organitzacions com ara ERC, que tot i la voluntat des de bon inici de recórrer el decret d'Educació al Tribunal Constitucional incloent-hi la problemàtica de la tercera hora, no ha estat prou ferma davant de les declaracions d'Ernest Maragall alhora que ha emès declaracions on s’acceptava la possibilitat de negociar la incorporació d’una tercera hora de llengua castellana, bé de llengua o bé d’una altra matèria, en l’elaboració d’un decret propi que avui per avui segueix encallat".

9 Comments On "VINTITRESENA DESENTESA: UN SINDICAT AFÍ A ERC CONTRA ERC"

Anònim Says:
21/2/07 12:58

Es nota que fa temps que no aneu a la Universitat...

El SEPC no és pas el sindicat estudiantil afí a ERC ja que són afins a la EI (Maulets, CUP, Endavant...)

El sindicat afí a ERC és : Estudiants en Acció.

Anònim Says:
21/2/07 13:35

Jajaja aquí es demostra la teva fiabilitat !!!!

No ho saps que la SEPC és el sindicat d'estudiants de l'Esquerra Independentista, no pas el d'ERC ???

Segur que no has ni entrat mai a la seva pàgina.

Amb textos com aquest demostres que no tens ni idea de què parles.

Anònim Says:
21/2/07 14:01

Que si, que si. L'imaginari politic del SEPC es ERC pesi a qui pesi. Son els nens rebels que als 18 estaven a Endavant i als 20 a les JERC (i quan tinguin 50 al PP). No diré noms perque son casos prou coneguts. Per cert Maulets o el PSAN no te absolutament res a veure amb ERC no? JA JA.

Anònim Says:
21/2/07 15:39

Hahahahaha, abans de fer el rídicul amb notícies com aquestes informeu-vos. Com ja han dit més amunt, el sindicat afí a ERC és Estudiants en acció, i no pas el SEPC.

Salut!

22/2/07 12:02

Xic, només cal que voltes mitjanament per la xarxa per trobar-te la de garrots, i de vegades son vertaders garrots, que es foten els jerquis i els de Maulets i Endavant.

Anònim Says:
22/2/07 12:38

Visitava poc aquest confidencial, però ara ho faré menys. Dir que el SEPC és el sindicat d'ERC a les universitats és d'una ignorància extrema. Si desconeixeu les coses que tothom sap, els vostres rumors deuen tenir la mateixa fiabilitat que els informes del Bush per envair l'Iraq.

Anònim Says:
22/2/07 12:57

quin bloc tan mal informat mare meva. A més el SEPC està format per 4 punkis amb estètica borroka, i no són referent de res ni ningú

Anònim Says:
27/2/07 14:44

El SEPC és el sindicat d'estudiants de l'Esquerra Independentista, no d'ERC!!

I a banda d'axiò, és de llarg el sindicat més potent, amb més representació, volum d'activitats i capacitat de mobilització de tot el país.

Anònim Says:
27/2/07 14:47

Hahahahahahaha molt bona manera d'incrementar les visites a la pàgina, fent el ridícul, hahahahahahahahahahahahahahaha !!!!

SEPC afi a ERC diu, hahahahahahahahaha

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!