25 de març 2007 14:41

EL CONSELLER LLENA VA AFAVORIR EL SEU ONCLE



Segons informa el diari de les terres de Ponent La Mañana, el PSC ha iniciat una campanya en defensa del conseller del DARP, Joaquim Llena, per contrarestar les informacions periodístiques aparegudes al llarg de la setmana a EL PAÍS que el vincula a un pelotazo urbanístic en el seu municipi, per la qual cosa ha hagut dimitir com a regidor.

L'ordre, trasmitida a través de PROGEO, una xarxa interna, que utilitza el PSC a través d'internet, per unificar criteris quan vol donar una resposta immediata a esdeveniments d'actualitat, ha estat distribuïda per tota Catalunya a una sèrie de militants selectes, que són els que participen en les tertúlies de ràdio i televisió o generen opinió a través de cartes i articles en la premsa.

Així doncs, si sentiu als opinadors afectes dir inputs com els que ara reproduim, sabeu que han sortit directament d'alguna Federació del PSC:

COSES A DIR
- Quim Llena és víctima d'una creuada.
- Cal defensar la compatibilitat de conseller i regidor, emparant-se en la llei del 2005 i "no ens hem de moure d'aquesta constatació".
- No hi ha especulació urbanística.
- La tramitació del projecte ha estat legal.
- El conseller Llena té dret sobre la seva propietat.

COSES A AMAGAR O PASSAR PER ALT
- No entrar en el tema de venda d'apartaments i sortir-se del mateix al·ludint que està a les mans d'una promotora, que no gestiona Llena.


Per altra banda Jordi Guillot, secretari general d'ICV, es va referir ahir a Lleida a les informacions que vinculen el conseller Joaquim Llena a una sèrie de polèmiques operacions urbanístiques en l'Alt Àneu. Guillot, va afirmar que ICV, soci del Govern, s'ha sentit incòmoda amb aquesta situació, i va explicar que són el PSC i Llena els qui han de resoldre la situació i rebutja que el Pirineu pugui convertir-se en un mirall de la costa catalana.

Joaquim Llena no és l'únic membre de la seva família que fa un bon ús del seu patrimoni ja que el seu oncle Francesc Sastrada, que va citar primer com el "cunyat de la meva mare" i després com "oncle llunyà", és propietari del 15% dels terrenys de la urbanització Els Avets. Aquesta urbanització, va dir molt segur Llena, es va aprovar "en una Junta de Compensació, que és un acord d'un grup de propietaris que, si ho considera oportú, aprova un ajuntament." En l'esmentat ple, i malgrat el parentiu, Llena va votar favorablement i no es va absentar de la sala com és preceptiu en aquests casos. El problema de tot això està en què el que ell va definir com "Junta de Compensació", va ser en realitat, i com indica l'acta del ple celebrat a Alt Àneu el 19 de juliol de 2004, un "acord d'aprovació inicial d'un projecte de millora urbana".

0 Comments On "EL CONSELLER LLENA VA AFAVORIR EL SEU ONCLE"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!