27 de març 2007 14:04

ERC RENUNCIA A L'AUTODETERMINACIÓ


Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) s'ha fet enrera de la seva proposta de fer president Artur Mas si aquest convocava un referèndum d'autodeterminació.

ERC no comptava en els seus càlculs tacticistes amb l'O.K. de CiU expressat ahir al vespre per Artur Mas i anunciat un dia abans per TWT per això van treure al Dr. Ridao perquè anestesiés la militància d'ERC dient que CiU refusava l'oferta quan encara ni tan sols s'hi havia pronunciat. Ara per ara, ERC és la riota de tots els socialistes del país: el conseller Nadal ha hagut de donar la cara per ells després de la reunió de govern i Montilla ha rebut un important baló d'oxigen de l'equip de Puigcercós per seguir espanyolitzant el país. Fantàstic nois.

Xavier Vendrell, ha expressat aquest matí, que no pensa parlar més del tema, després que hagi estat assenyalat pel partit com el causant de l'stampida contra el govern tripartit del sr. José Montilla. Les redaccions dels mitjans de comunicació catalans ahir eren una festa de rialles amb les trucades de Puigcercós desautoritzant Vendrell. Ara per ara, Xavier Vendrell se sent absolutament sol i assenyalat com l'aneguet lleig del partit i, segons hem pogut saber, fins i tot hauria amenaçat amb presentar la dimissió.

I és que sabent que la instrucció independentista de calçotada venia dictada directament per Joan Puigcercós a Xavier Vendrell es pot considerar com un intent de Puigcercós de mantenir les regnes del partit davant l'ascens imparable de Xavier Vendrell en els últims mesos. L'operació de cop d'estat auspiciada per Vendrell hauria estat un fracàs total.

Ara l'executiu Montilla té els vailets d'ERC lligats de mans i peus per fer amb ells el que vulgui. A partir de demà constatarem que ERC es dilueix definitivament en l'amalgama del PSC-PSOE, esdevenint La Crossa d'aquest partit amb vocació d'iman.

El censurable de tot plegat és que ERC, per arreglar el merder intern que té, es carregui les esperances dels catalanistes de bona fe que desitjem poder votar SÍ algun dia en un referèndum d'autodeterminació. Han jugat amb el país i això no pot quedar així.

Demà hauran de donar explicacions al Parlament i al poble de Catalunya.

7 Comments On "ERC RENUNCIA A L'AUTODETERMINACIÓ"

Anònim Says:
27/3/07 15:58

El Pont de la Caçotada a CiU ha estat el pont més efímer de la història, construït un diumenge després d'un rotet de vi amb aroma a romesco ha estat dinamitat a l'endemà per ordres del cordovès.

Anònim Says:
27/3/07 16:08

L'independentisme d'Esquerra és una pastanaga electoral.

Anònim Says:
27/3/07 17:36

ERC culpable de manipular a la gent fent creure que volen una cosa per en 24 hores i sense que ningu de ciu hagi dit que no desdir-se'n. Era una proposta que tenia trempera (per cert la unica desde fa 4 anys que porten al govern). Per mi ERC ha mort.

Anònim Says:
27/3/07 19:56

Es cert que ara ERC ja no es ni republicana ni de Catalunya, ara be d'esquerres si que ho es. L'únic que volen fer aquí es anar de progre i guay, tot disfressant-se de independentistes. Juguen ames amb el sentiments de la gent per agafar el poder. Com va dir en Heribert Barrera i Costa, "ERC, a canvi de poder administratiu, que permet resoldre problemes personals de tot tipus, ha acceptat joiosa la satel·lització" Torno a dir, visca l'autodeterminació seriosa, i no a l'independentisme de calçotada, molt folklòric i maco, però poc efectiu, i, recentment enganyós.
PD. fixeu-vos que ara el seu eslògan només es "esquerra".

Anònim Says:
28/3/07 05:55

Bé, i ara com heu quedat, tripartitswatchs ?

Resulta que la decisió final d'ERC us ha deixat amb el cul a l'aire i les vostres invencions com a evidència.

Però de fet ja hi estem acostumats, tampoc no és que preocupi massa :)

Anònim Says:
28/3/07 09:21

Nosaltres quina culpa tenim que cada 6 hores diguin una cosa diferent? Aquí s'ha mirat d'informar en temps real i ERC té aquestes coses.

Anònim Says:
28/3/07 15:02

D'anònim a Anònim: i ara com t'has quedat anònim amb la renúncia a la proposta calçotaire per part d'ERC? quin espectacle més vergonyós està donant ERC...

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!