29 de març 2007 12:12

ERC ES FA ENRERA SOBRE L'AUTODETERMINACIÓ I PERD TOTA CREDIBILITAT

Foto: Canal Parlament

Com va anunciar ahir Artur Mas, i atès que la proposta 1 de resolució sobre l'Autodeterminació de CiU que podeu veure just aquí baix no ha obtingut el suport d'Esquerra Republicana de Catalunya s'ha vist obligat a retirar-la perquè el Parlament de Catalunya no es pot permetre perdre una proposta d'aquestes característiques.


Reaccions:

Artur Mas: Són uns frikis

J.A. Duran i Lleida:
"En una democràcia normal, Montilla hauria expulsat ERC del govern"

2 Comments On "ERC ES FA ENRERA SOBRE L'AUTODETERMINACIÓ I PERD TOTA CREDIBILITAT"

Anònim Says:
29/3/07 13:09

El comportament d'ERC sembla mes enlla del que els cervells dels senzills mortals poden entendre. El seu es un comportament propi de qui no hi es tot, com deien les nostres iaies, o, val a dir-ho, d'algu que no preten fer Catalunya independent sino ridiculitzar i desprestigiar l'independentisme.

Les opcions politiques catalanistes, igual que altres que l'estat considera perilloses, sempre han estat infiltrades per la policia espanyola. Res a criticar, es la seva feina, pero aixo ha produit efectes curiosos: en Lerroux predicava l'anticatalanisme a favor del pobrets immigrants mentre s'enriquia amb els pagaments del Ministerio de Gobernacion espanyol, la explosio de Hipercor va destruir les expectatives electorals de HB a Catalunya, que havia tret molt bons resultats en les votacions anteriors, l'incendi del Scala va permetre a la policia detenir a uns perillosos anarquistes, una infiltracio policial va permetre detenir per delictes autoprovocats els independentistes catalans (entre ells algun actual lider de ERC) abans de les Olimpiades de Barcelona. Per una altra part, l'enteniment entre la policia espanyola i els ex terroristes (cas Pio Moa) ha estat quelcom habitual. Tornant al nostre tema, diversos carrecs de ERC havien estat membres de la difunta Terra Lliure, i van poder tornar a la vida normal en llibertat gràcies a un acord amb el govern espanyol. Va ser gratis la seva reinsercio?

Sense cap ganes d'ofendre ningu, no puc evitar malpensar.

Anònim Says:
29/3/07 13:37

Del carod sempre s'ha dit q es un agent doble dels serveis espanyols com son pare. si fos aixi millor no ho podria fer, millor fins i tot q el lobo.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!