22 de març 2007 19:13

MARAGALL VA GASTAR DINER PÚBLIC PER QUERELLAR-SE CONTRA UN PERIODISTA QUE VA FORMULAR-LI UNA PREGUNTA


L'afer Bolañogate no és l'única notícia desagradable que hem tingut aquesta setmana. Avui, de la mà de Salvador Sostres, hem sabut que l'ex-president de la Generalitat, Pasqual Maragall i Mira, va destinar 9.000 euros (un milió i mig de les antigues pessetes) dels Pressupostos de la Generalitat per querellar-se contra el periodista Salvador Sostres, en exercici de les seves funcions informatives.

A la llista de despeses del departament de la Presidència dels últims mesos de Pasqual Maragall hi figura una partida de 9.000 euros destinada a la "interposició d'una querella contra Salvador Sostres" segons explica el periodista a la seva columna diària de l'AVUI. Sostres, el passat mes d'abril de 2006 va preguntar obertament al seu weblog en 2 articles (que es va veure obligat a retirar), si Pasqual Maragall, en efecte, tenia un problema d'alcoholisme que l'incapacitava per exercir les funcions de President. Maragall mai va contestar la pregunta del periodista i va decidir querellar-se usant diners públics demanant, com a mínim, 2 milions d'euros pel que considerava una falta d'injúries greus.

Sostres afirma que "l'esquerra té un problema, i aquest problema és la llibertat. L'esquerra no s'ha sentit mai a gust amb la llibertat, i per evitar-la és la ideologia que més morts ha causat. L'esquerra té una idea preconcebuda de com el món ha de ser i ha de funcionar, i tot el que no cap en aquesta idea és fulminantment eliminat. La misèria moral que desola Catalunya prové d'aquesta sòrdida maquinació, d'aquesta indigència intel·lectual. En democràcia es veuen obligats a dissimular, però els objectius segueixen sent els mateixos d'abans: 9.000 euros, amenaces a periodistes, i ja saben el final".

Des de Tripartit-Watch ens solidaritzem amb el periodista Salvador Sostres i exigim al president del PSC-PSOE, Pasqual Maragall, que retorni els 9.000 euros a l'erari públic, de ben segur el seu amic Llena s'hi avé a deixar-se'ls.

0 Comments On "MARAGALL VA GASTAR DINER PÚBLIC PER QUERELLAR-SE CONTRA UN PERIODISTA QUE VA FORMULAR-LI UNA PREGUNTA"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!