31 de març 2007 16:40

XAVIER TRIAS RESPON


Aquesta setmana vam inaugurar la secció "LA PREGUNTA" amb la qual mirarem de trobar respostes a les preguntes que l'equip de Tripartit-Watch es va formulant.

La pregunta d'aquesta setmana era: Quants diners públics s'està gastant l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona en autobombo electoral?. El nostre equip va mirar de contactar amb Xavier Trias, alcaldable de CiU a Barcelona, mitjançant el seu web, i en tan sols 24 hores vam tenir aquesta resposta al nostre correu:

Des del Grup Municipal de CiU sempre expliquem les primeres paraules que va dirigir l'Alcalde Hereu quan el van canviar per Joan Clos, afirmant que la seva prinicipal preocupació era donar-se a conèixer a la gent. Doncs, efectivament ho està aconseguint, ja que durant el 2006 s'ha gastat més de 13 milions d'euros en publicitat per a la seva persona. És un escàndol el dispendi que està fent aquest ajuntament a dos mesos de les eleccions. En l'últim ple vam demanar la creació d'una Comissió de control de la publicitat institucional de l'Ajuntament, però efectivament ho van rebutjar. No em cansaré de denunciar aquesta vergonya: revistes, fotos, fideuàs, festes, llavors, encartables, guies de la ciutat... Tot és amb els diners públics de la gent de la ciutat. Crec que se'n fa un gra massa!

Cordialment,


Xavier Trias

L'equip de TWT agraeix al Dr. Trias la resposta i aprofita per demanar al sr. Hereu que es pagui els 13 milions d'euros de la seva butxaca i no amb els calers de tots els barcelonins i barcelonines.

2 Comments On "XAVIER TRIAS RESPON"

CdeCarabassa Says:
31/3/07 19:21

Després de les misèries viscudes la darrera setmana, només ens queda una via: parlar a les municipals.
Cada un de nosaltres ha ser un element de campaña incansable. No n'hem de deixar cap per verda, qualsevol amic mínimament decent és un possible votant de'n Trias, només cal acabar-lo de convèncer.
Aquesta campaña la guanyarem al carrer, al bar, a l'ascensor, a la cua del super....
En lloc de dir Bon Dia em de dir: Jo votaré Trias, i tu?

Anònim Says:
9/4/07 20:08

Em sembla que aquest tipus de despesa, l'estem patint des de tota l'àrea metropolitana, i el pitjor de tot, amb la coordinació de la Diputació de Barcelona.

En Jaume Ciurana ja va fer les denuncies corresponents al respecte.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!