20 d’abr. 2007 00:56

L'AVE PEL LITORAL ACUSA ERC i PSC D'ELECTORALISME


La plataforma ciutadana AVE Pel Litoral i el seu gabient de comunicació dirigit per David Vallespí està aprofitant la pròxima contesa electoral per denunciar el partidisme imperant a ERC i el PSC sobre el traçat del TGV pel centre de la ciutat.

AVE Pel Litoral denuncia els fets succeïts a la Comissió de Peticions del Parlament Europeu i el cinisme que practica l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu en un anunci que es van costejar a La Vanguardia aquesta setmana.

També acusen Jordi Hereu i José Montilla de refusar l'oferiment del ministeri de Foment de fer passar el TGV pel corredor del Vallès i titllen l'alcalde d'irresponsable per no admetre el traçat proposat per CiU (el corredor del Vallès), posant en perill tot el centre de Barcelona. En definitiva, PSC, ERC i ICV (els de les polítiques socials) no estan gens preocupats pels veïns, i tenen tota la raó del món.

A més, AVE Pel Litoral es pregunta per què ara el sr. Portabella vol fer el túnel pel carrer d'Aragó amb unes contundents preguntes: "Què ha fet Portabella durant els dos últims anys referent a l'AVE? On estan les al·legacions d'ERC al projecte actual? Per què va fer campana el senador d'ERC el dia que els representants de la Plataforma van anar al Senat espanyol a exposar les seves propostes? Llavors, qui està fent electoralisme? Si ha callat durant aquests any que també calli ara!!". Recordem que Portabella ha acusat Xavier Trias de fer electoralisme, quan en realitat és a l'inrevés.


0 Comments On "L'AVE PEL LITORAL ACUSA ERC i PSC D'ELECTORALISME"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!