16 d’abr. 2007 15:51

SAÜL GORDILLO IMPOSA EL SECTARISME PRO-ERC A L'AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES


L'arribada del periodista i reconegut blogaire Saül Gordillo a la direcció de l'Agència Catalana de Notícies no ha estat debades. Sorprèn la indiferència general amb que l'ACN ha passat de dependre de la CCRTV (una empresa pública de comunicació, al capdavall) a penjar de Presidència de la Generalitat. Un mitjà de comunicació públic que depèn directament de Presidència: ni Rocco Bolaño ho faria millor.

El nou director, Saül Gordillo, fidel peó d'ERC al ciberespai, ha vist recompensat el seu gust per la pluja fina i el seu silenci de l'espiral del silenci decretada per Carod i Puigcercós. El silenci en alguns temes, perquè aquest cap de setmana passat, l'ACN (a partir d'ara, Agència Catalana de Notícies d'ERC, ACNERC) va distribuïr 19 FOTOGRAFIES 19 (!!!) de la presentació de la candidata de la pluja fina i el poc soroll a Girona. L'acte i tots els seus protagonistes retratats des de tots els punts de vista: el míting, ells, la inaguració de la seu d'ERC a Girona, i tota paraula que surt de la boca dels estrategues clarividents del calçot que ens portarà a la independència passant per Montilla.

En canvi, l'acte de CiU (primer partit del Principat i primera força municipalista, la que té més alcaldes i regidors al territori) que va reunir tots els seus alcaldables i consellers nacionals a Sant Cugat no va merèixer ni una trista imatge de l'ACNERC. No devia ser prou notícia, tot i que tots els diaris han recollit la imatge i la informació. Tot sigui per major glòria del Timonell de Cambrils, el Calçotaire de Sant Joan Despí i el Mugalari de Ripoll.

Aprofitem per donar la benvinguda al Capità TWT, nova incorporació al Consell de Redacció de Tripartit-Watch.

7 Comments On "SAÜL GORDILLO IMPOSA EL SECTARISME PRO-ERC A L'AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES"

Toni Ros Says:
16/4/07 16:18

Si voleu informació de 1a. mà (sense agències ni hòsties) sobre CiU i Mas: aquí teniu la visita al meu poble:

Mas a Vallromanes

Més fotos aquí

Anònim Says:
16/4/07 16:50

Sempre ha jugat a favor d'ERC i del tripartit. Sempre. Fins trobar un sou public com el que ara té i que simultaneja amb negocis privats incompatibles èticament. (Poliblocs, per exemple).

Fixem-nos que sempre ha situat la relació de blocs en l'ordre preferit per Montilla:
Primer els tripartits, faltaria plus.

1-blocs del Psc (no del Psc-psoe que es el nom oficial)
2- blocs d'ERC
3.- Blocs d'ICV-EUiA
4.-Blocs de CiU
5.- Blocs del PP
6.- Blocs de les CUP
7.- Blocs del PRC
8.- Blocs del MDT
9.- Blocs de CDC (no posa res, i veure Flex d'Azua espanta, per a CDC.Clar, es Ciutadans ,. pero no ho escriu el maresmenc esquerranot.

L'ordre no respon a res mes que les seves simpaties: primer els que paguen, segon els que manen com ho tinc que fer, i tercer, els col.leguis del tripartit.

l'MDT en té 1 de bloc, sesgons Gordillo, i està abans que els de Ciutadans, pero després que els del PRC. L'antiguiat no es compta. PRC i MDT no van, per antiguitat, precisament en aquest ordre.

Sectarisme gordillenc, naturalment.

Anònim Says:
16/4/07 16:56

El mes curiós de tot és que a Poliblocs diu que CiU té 103 blocs i a http://blocs.ciu.cat n'hi ha 139 actualment. És, si més no, interessant. Sobta també que als blocs dels PSC s'hi comptin blocs com el del Zaplana dels Pirineus (Joaquim Llena) que fa 2 anys que no s'actualitzen (i podriem dir que el 30% dels blocs indexats del PSC són d'aquesta mena).

Anònim Says:
16/4/07 19:09

És una pena. Quan t'endollen a la menjadora, perds la independència, que és l'essència del blogger autèntic. SG ens ha decebut.

Anònim Says:
16/4/07 20:10

és molt trist. Erc=España

Anònim Says:
16/4/07 23:49

Gordillo dimissió!!!!

Anònim Says:
17/4/07 00:37

m'ha decepcionat molt la hipocresia d'en saul gordillo. sincerament el llegia sovint , pero aquest noi ha perdut el rigor i el criteri.
s'ha venut per un plat d'estofat semi-fred.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!