31 de maig 2007 00:49

CARRETERO REAPAREIX DESPRÉS DE LA PATACADA D'ERC A LES MUNICIPALS


Segons informa El Singular Digital en rigorosa exclusiva, l’exconseller de Governació, Joan Carretero, aplegarà els adherits del corrent crític intern d'ERC, Reagrupament.cat (RCat), el proper 7 de juliol en un acte multitudinari que comptarà amb la presència dels 700 militants d’ERC que donen suport a aquest corrent crític amb la direcció actual d'ERC.

De fet, avui Tripartit-Watch ha sabut que un dels homes de confiança de Carretero ha afirmat que el tripartit i la seva reedició només afavoreix el socialisme espanyol i que el catalanisme social de pluja fina es confirma com una estratègia equivocada.

Si segons les informacions que disposem, ERC compta amb uns 3500-4000 militants al corrent de les quotes, la xifra dels 700 adherits al RCat de Carretero representa aproximadament un 20% de les bases del partit. Poca broma!

Els punts que s’abordaran en la trobada són la convocatòria d'un Congrés Extraordinari com ja han començat a reclamar diversos membres d'ERC i també la davallada de resultats que ha patit ERC en aquestes municipals fruit de la submissió d'ERC al PSC-PSOE.

Que el tripartit començaria a fer aigües per Barcelona ja ho va advertir en campanya Xavier Trias i sembla que la Teoria del Tsunami, aquella que afirma que quan el Tribunal Constitucional toqui l'Estatut o es convoquin eleccions espanyoles (segons totes les previsions per novembre d'enguany si el govern d'Espanya les avança) el tripartit salta pels aires a la Generalitat comença a prendre forma.

2 Comments On "CARRETERO REAPAREIX DESPRÉS DE LA PATACADA D'ERC A LES MUNICIPALS"

31/5/07 21:07

Totalment comprensible la queixa del sr. Carretero, del sr. Andreu i de la gent d'ERC que pensa així.
Tot el meu suport.

Anònim Says:
1/6/07 00:05

aneu amb conte amb Carretero, el dijous pasat quan va escoltar per la radio el miting de CiU de Puigcerdà, va anar borratxo pels bars de Puigcerdá cridant que tots els convergents eren una colla de fills de puta cabrons. Aneu amb quaranta ulls, que en aquest pallo s'he li va la olla.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!