1 de maig 2007 00:07

MERDER DE COLLONS AL TRIPARTIT BARCELONÍ


La cessió del castell de Montjuïc ha deixat l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en una absoluta soledat i envoltat de crítiques, ja no només de l'oposició sinó que també dels seus socis de govern d'ERC i ICV. Hereu, que ha passat per La Moncloa i ha recollit de mans del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, el decret que oficialitza el traspàs de Montjuïc amb l'obligació de fer onejar la bandera espanyola, quelcom al que s'havia oposat el consistori barceloní ha provocat un merder de collons al tripartit barceloní.

Tant ERC com ICV han criticat Jordi Hereu per la data escollida (atesa la proximitat amb les eleccions) i pel fet que s'hagi tramitat com a decret i no com a projecte de llei, cosa que permet que no s'hagi d'arribar a un acord al Congrés, acord que portava paralitzat a les corts espanyoles uns quants anys.

El candidat d’ERC, Jordi Portabella, ha criticat Hereu per haver-se "atribuït en singular" el traspàs del fortí i ha censurat a Hereu haver acceptat una per una les condicions imposades per l'exministre de Defensa del PSOE, José Bono. La candidata d'ICV, Imma Mayol, ha declarat que veu el decret de cessió com "un regal" de Zapatero al seu company de partit Jordi Hereu i ha criticat durament l'alcalde. Jordi Hereu ha tret importància a les declaracions dels seus socis perquè entén que el tripartit municipal està molt ben liderat pels socialistes i són ells els qui manen de veritat i mostra d'això és que als webs d'Esquerra i Iniciativa no es diu absolutament res del fortí.

Per altra banda, Xavier Trias, l'opció de canvi a Barcelona, considera que el Castell de Montjuïc ja està cedit a la ciutat de Barcelona des dels anys 60, però amb una llei franquista i uns condicionants que cal derogar i que el mes de juny del 2004 Zapatero va venir a Barcelona amb una nova promesa electoral de cessió, però avui estem igual; i ha reblat que s’ha d’estar molt desesperat per fer el ‘numeret’ que ha fet Jordi Hereu amb Zapatero per la cessió del Castell.

2 Comments On "MERDER DE COLLONS AL TRIPARTIT BARCELONÍ"

Anònim Says:
1/5/07 13:04

Aquest Hereu és un petit dictador no?

Una de comarques.

Anònim Says:
4/5/07 19:49

Però tornaran a pactar... com sempre...

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!