28 de maig 2007 16:50

UGT DENÚNCIA IL·LEGALITATS I PREVARICACIÓ A JUSTÍCIA


Segons informa directe!cat el sindicat UGT denunciarà els responsables del Departament de Justícia de la Generalitat per "presumpta comissió de diferents delictes de prevaricació" en el nomenament d'alts càrrecs de l'administració penitenciària. Segons ha informat la UGT, "els últims mesos s'han nomenat diversos exdirectors, ex sotsdirectors i exdirectors generals en llocs de treball que no els corresponien" de manera "totalment il·legal" i "vulnerant tots els processos administratius pactats".

El sindicat entén que "es va fer una aplicació dels mecanismes administratius en un claríssim frau de la llei per afavorir" alts càrrecs "caiguts en desgràcia o per convertir-los en funcionaris de carrera", amb requisits "certament ridículs".

Per a la UGT és "vergonyós que es privi de promoció els treballadors per col·locar amics dels responsables polítics de la Conselleria de Justícia", en un comportament que consideren "més típic de l'Ajuntament de Marbella que d'una administració moderna".

El sindicat majoritari dels treballadors de les presons catalanes ha assegurat tenir documentat un cas en què el departament que dirigeix Montserrat Tura "hauria assignat una plaça de responsable de serveis de la presó Model a una sotsdirectora de Brians cessada fa uns mesos de manera 'digital', sense haver participat en cap dels concursos i processos de selecció previstos per la llei".

0 Comments On "UGT DENÚNCIA IL·LEGALITATS I PREVARICACIÓ A JUSTÍCIA"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!