1 de juny 2007 14:50

ATENCIÓ: EL PSC ESTÀ A PUNT DE PERDRE L'ALCALDIA DE GIRONA

Foto: Carles Puigdemont

Els resultats de les darreres eleccions a la ciutat de Girona han deixat per primera vegada la porta oberta a dues opcions de govern: una encapçalada pel PSC i la seva cap de llista Anna Pagans i una altra encapçalada per CiU, amb Carles Puigdemont al capdavant. El govern municipal de Girona ha estat ocupat ininterrompudament pel PSC des del 1979. Ha arribat l’hora que les altres forces polítiques tinguin un veritable protagonisme polític. No defensem simplement una alternança de poder entre PSC i CiU sinó un veritable canvi de model en la manera de fer política municipal. I estem convençuts que en Carles Puigdemont, pel seu tarannà dialogant i seriós, és qui millor pot liderar aquest canvi.

Això diu el blog anònim Girona necessita un canvi on es recullen signatures per forçar un tripartit a la basca entre CiU+ERC+ICV. Segons ens han informat, el PSC té tots els números de quedar-se a l'oposició aquest mandat si les converses que es produiran aquest cap de setmana entre Carles Puigdemont (CiU) i ERC i ICV fructifiquen. Si Puigdemont aconsegueix l'OK d'aquestes dues forces polítiques, el mateix dilluns ERC i ICV tenen previst comunicar a Anna Pagans que no la investiran alcalde i que aposten per Carles Puigdemont com a nou batlle de Girona, el que suposarà un gran sotrac als espanyolistes del PSC que es creien amb el poder de les 4 capitals catalanes. De moment, a Barcelona en minoria; i a Girona a punt de quedar-se a l'oposició.

2 Comments On "ATENCIÓ: EL PSC ESTÀ A PUNT DE PERDRE L'ALCALDIA DE GIRONA"

Anònim Says:
2/6/07 10:29

La higiene democràtica que tant es parlava quan va guanyar el tripartit per primer cop (entrant per la porta de servei), sembla que no cal aplicar-la al PSC. Bé, ja és hora de que la societat comenci a lluitar per desfer-se del dogall socialista que esclavitza tots els estaments.

chamb Says:
3/6/07 12:38

tant de bó fos cert el que dius.

Per cert, que tal el Girona 10?

tothom en parla.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!