11 de juny 2007 00:00

ROMA NO PAGA TRAÏDORS


Avui parlarem d'una de les pràctiques més lletges que hi ha en democràcia: el transfuguisme, altrament conegut com "xaqueterisme". Si us enrecordeu, durant les municipals vam denunciar les pràctiques camorristes del PSC i ERC envers alcaldes de CiU per tal de que abandonessin el seu partit a canvi de prestacions de Governació al seu poble.

Avui, i un cop passades les eleccions, veurem el cas de dos sinistres personatges que pul·lulaven per CiU i, per sort, el partit ja se n'ha desfet i no en vol saber absolutament res, cosa del tot lloable i que honora la direcció nacional de CDC.

La ex-candidata de CiU a Granollers, la Carme Esplugues, ara tindrà un lloc de treball que depèn de la Regidoria de Gent Gran després d'haver estat candidata de CiU per Granollers. Tot això se suposa que és pels serveis prestats cap al PSC, d'aquesta trànsfuga que encara no ha paït que la rellevessin de CDC.

L'altre cas destacable i digne de sortir al Bild alemany o al The Sun anglès és el del Pere Lladó. Segur que sabeu que CiU no s'havia presentat a les anteriors municipals a Banyoles. Doncs resulta que el tal Lladó quan va arribar el primer tripartit hauria començat a enviar mails al conseller Nadal per assessorar-lo amb la intenció de que el col·loquéssin a treballar a la Gene. Molt bé! Al Diari de Girona podreu trobar informació al respecte, doncs cada dos per tres s'anaven filtrant aquestes mostres de traïdoria. Fins i tot el tal Lladó hauria intentat pressionar el director d'aquest diari perquè aturés les filtracions que el mateix Lladó sabia perfectament d'on venien. A la redacció del Diari de Girona encara al·lucinen de les perles que els hi arribaven del tal Lladó, home casat i amb fills, que com ja hem dit són dignes del Bild i del The Sun. Qui tingui orelles que escolti.

2 Comments On "ROMA NO PAGA TRAÏDORS"

Anònim Says:
13/6/07 15:51

la carme esplugas es funcionaria de la generalitat (educació) des de fa molts anys. No treballa a cap regiduria de gent gran. Abans de parlar es bo informar-se , a no ser que la intenció sigui una altra.

Anònim Says:
19/6/07 10:38

"piensa el ladrón que todos són de su condición"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!