16 de jul. 2007 01:28

ALLIBERANT BALEARS


En Vendrelletti (desmentim que al film "El carter i Pablo Neruda" fes de Neruda) porta setmanes i mesos omplint-se la boca amb la que, segons ell, ha estat la més gran gesta del catalanisme "dellà mar" d'ençà que les tropes de Jaume I van pendre Palma per assalt.

Resulta que l'estratègia d'entreguisme d'ERC al PSOE ja sigui al Principat, al País Valencià i a Balears està plenament justificada perquè: per primer cop, ERC havia aconseguit col·locar una diputada al Parlament balear!!! Una gran passa, sens dubte, per a l'alliberament nacional i de classe que Vendrelletti té pel cap. Clar que quan era de TLL Vendrelletti entenia per "alliberar" el mateix que Stalin quan va entrar a Hongria el 1956, però això son figues d'un altre paner.

Contentissims per haver col·locat al PSOE "al machito" a Balears, com ja han fet a Catalunya i a Espanya, i haurien fet al País Valencià si haguessin pogut, ja se les prometien felices, somiant uns PPCC lliures i socialistes. Clar que resulta que no és or tot el que lluu. I ara, al BOE (Butlletí Oficial d'Esquerra, també conegut per Directe!cat), ja comencen a ensumar-se quina mena de gent son els seus companys de viatge: els mateixos gossos amb collars diferents. Això sí, molt "progressistes". Naturalment, el tema no mereix "cap comentari" als erkys, jerkys i jerks que segueixen el Directe:

francesc antich govern balear

La consellera de Treball no parla ni gota de català
La cunyada de Jiménez Losantos, al Govern Balear
11.07.2007
Tot era molt prometedor quan hi hagué el canvi a les Illes Balears. Però ara, analitzant una mica més profundament la composició del nou Govern ens entren tots els dubtes. Per començar, la consellera d'Educació és la cunyada de Federico Jiménez Losantos, la consellera de Treball i portaveu no parla el català.

10 lectures ! comentari Cap comentari

0 Comments On "ALLIBERANT BALEARS"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!