11 de jul. 2007 11:38

EL TRIPARTIT SEMPRE PAGA ELS FAVORS


El PSC mai no oblida els amics. Convertit en el PRI metropolità i ara català, cap àrea pública escapa de la seva allargadissa mà. I sempre troba alguna cosa per a qui ho necessita.

És el cas, un més entre molts, de Carles Ponsa Ballart. A la sala de juntes del Port de Barcelona, el retrat de Ponsa hi destaca entre tots els altres. No debades el primer president del Port nomenat pels socialistes, el 1982, va triar un estil molt modern i trencador, que altera la monotonia dels retrats clàssics i avorrits dels seus antecessors i successors, penjats per a la història a l'edifici romàntic del Portal de la Pau. Un estil trencador, però el quadre hi penja igual que tots els altres, amb tot el seu anacronisme. La imatge sembla que trenca molt, però penja al mateix lloc que tots els altres. I els quadres que el segueixen reprenen el mateix estil. Res no ha canviat, excepte en la vida del propi Ponsa, notablement enriquit.

Una mostra més que l'esquerra d'aquest paí­s, quan va arribar al poder, es va proposar canviar-ho tot per a que tot seguí­s igual, i va acabar pactant amb les dretes més ràncies per a l'usdefruit del poder. D'aquí­ l'admiració de Maragall per Porcioles, i els bons negocis dels alcaldes Siurana i Nadal a Lleida i Girona, convertits en mestres de cacics.

Els favors són per pagar-los. El mateix Ponsa que trobem implicat en el cas Filesa (va ser el propietari de Time Export, empresa dedicada al blanqueig de diners de tota la trama de corrupció dels sociates destapa durant l'últim govern González).

Sabeu que n'ha fet el tripartit d'aquest pàjaro? El va fotre al Consell Social de la UB. Què els ensenyarà, als futurs alumnes? De fet se segueix la línia de l'expresidiari Josep Maria Sala que porta actualment la Secretaria de Formació del PSC.

Una altra vida d'un que volia fer la revolució i ha acabat convertit en un buròcrata de partit sense ideals.

0 Comments On "EL TRIPARTIT SEMPRE PAGA ELS FAVORS"

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!