25 de jul. 2007 04:53

EXCLUSIVA: LES OBRES NECESSÀRIES PER FER L'AVE PER SOTA DE LA SAGRADA FAMÍLIA SERIEN LES CAUSANTS DE LA GRAN APAGADA A BARCELONA


Vídeo: TWT tv

Feia dies que corria la brama de que les obres dutes a terme per l'empresa SEMI S.A. per a FECSA-ENDESA, i que han implicat aixecar el carrer de Lepant des de Còrsega fins a Ausiàs Marc (veure vídeo superior) eren la fase prèvia a la licitació de les obres de l'AVE pel centre de la ciutat. Segons deien algunes veus coneixedores del procés de construcció de la línia d'alta velocitat pel carrer de Mallorca, aquestes obres, que havien d'acabar-se aquesta setmana consistirien en la creació d'una línia d'alta tensió soterrada de la qual pogués nodrir-se la tuneladora que hauria de passar per sota el Temple Expiatori de la Sagrada Família.

Foto: Tripartit-Watch (CC)

Fins aquí tot hipòtesis. Però l'equip de Tripartit-Watch ha decidit investigar per anar més enllà arran de l'apagada històrica que ha portat a la ciutat de Barcelona a estar "ocupada" de grups electrògens, alguns cedits fins i tot pels militars, arran de la fallada de la subestació elèctrica del Passeig de Maragall fa 2 dies.

Foto: Tripartit-Watch (CC)

I això s'ha fet arran del secretisme de tot plegat per part dels implicats i amb la vocació d'informar a la ciutadania de com s'ho manegarien tot aquests dirigents tripartits que tenim al país i que no escolten el clam popular, començant pel sr. Hereu.

Ni Endesa, ni l'Ajuntament, ni la Generalitat volen donar explicacions que vagin més enllà de les conseqüències de tot plegat. I a Triparit-Watch volem saber-ne les causes.

Per tant, ens hem posat a investigar i el nostre equip ha sortit aquesta matinada a inspeccionar el terreny un cop la regidora de Seguretat i Mobilitat, Assumpta Escarp, ha anunciat, sospitosament, que el carrer Lepant patirà talls de trànsit a partir d’aquesta nit per tal d’alimentar la subestació de Maragall obrint una rasa (en tan sols 2 dies!) per tal de connectar les subestacions de Maragall (al Guinardó) i Vilanova (al costa de l'Estació del Nord).

Ens hem trobat els obrers i la maquinària treballant com podeu veure a les següents fotografies fent una rasa en paral·lel a la ja feta durant els mesos de maig i juliol suposadament per alimentar d'electricitat la tuneladora que farà el túnel de l'AVE per sota la Sagrada Família. La rasa "antiga", a més, ha estat tornada a aixecar com podeu comprovar!:

Foto: Tripartit-Watch (CC)

Foto: Tripartit-Watch (CC)

Foto: Tripartit-Watch (CC)

Les preguntes que ens fem, ja que estem parlant d'una línia d'investigació que obrim a la ciutadania són:

1) Per què s'obre el mes de juny el carrer de Lepant per fer una línia d'alta tensió si no és per altra cosa que dotar d'energia la tuneladora de l'AVE?

2) Ha provocat aquesta obra la gran apagada soferta a Barcelona aquests dies?

3) Per què es torna a obrir aquesta rasa un cop coberta coincidint amb les declaracions d'Assumpta Escarp (PSC) de fer una "nova" linia d'alta tensió per connectar dues subestacions?

4) I sobretot, per què es fa una nova línia d'alta tensió en paral·lel a la ja construïda entre maig i juliol i ara tornada a obrir?


Foto: Tripartit-Watch (CC)

Són preguntes que el sr. Hereu hauria de respondre immediatament. La ciutadania té dret a saber si aquesta suposada obra necessària per fer l'AVE pel centre de Barcelona hauria causat la gran apagada i totes les molèsties, pèrdues econòmiques i de prestigi ocasionades a la ciutat.

Qualsevol informació que volgueu aportar per seguir investigant en aquesta direcció ens la podeu adreçar a tripartitwatch@hotmail.com. Mercès.

5 Comments On "EXCLUSIVA: LES OBRES NECESSÀRIES PER FER L'AVE PER SOTA DE LA SAGRADA FAMÍLIA SERIEN LES CAUSANTS DE LA GRAN APAGADA A BARCELONA"

Anònim Says:
25/7/07 12:27

Sou uns cracks! Gràcies per aquesta informació gent i aviam si la podeu confirmar definitivament. Hereu dimissió!!!

Anònim Says:
25/7/07 13:33

Aquestes rases al carrer Lepant, des de Còrsega fins a Provença, estan obertes almenys fa tres setmanes, protegides amb unes boniques tanques de color malva i sense cap informació a la vista (i sense que gaire ningú hi treballés, almenys fins abans-d'ahir). Però, és clar, els veïns ja estan acostumats que els obrin rases cada dos per tres, que durin setmanes i setmanes oberts, i que MAI se'ls en doni informació. I els automobilistes que normalment ja suen per aparcar en aquest carrer, tot de zona verda, no entenc la paciència que tenen.

Anònim Says:
25/7/07 18:00

Gràcies al senyor Hereu i els seus companys de joc, Montilla i Clos, Barcelona és una ciutat cada cop més tercermundista. Gràcies PSC-PSOE.

Anònim Says:
25/7/07 19:47

La rasa aquesta de 50 cm té informe de la conselleria de Medi Ambient? Té llicència municipal? És segur una línia d'alta tensió amb les radiacions electromagnètiques cancerígenes que provoca a tan sols 50 cm. de per on creuen els vianants els semàfors? Pensem-hi.

Unknown Says:
26/7/07 17:35

He penjat un enllaç al vostre treball d'investigació a la meva pàgina web.

Salutacions i canya !!

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!