27 d’ag. 2007 06:23

CONFIRMAT: ETA TRENCA LA TREVA PACTADA PER CAROD


Vídeo: Anunci de la treva (18-02-2004) a TWTtv

L'afer Carod, que va suposar la seva expulsió del govern de Catalunya el 2004 arran la seva reunió a la Catalunya Nord amb la direcció d'ETA per consensuar una treva de l'organització terrorista a Catalunya quan era president de la Generalitat en funcions i aprofitant un viatge del president Maragall a Turquia torna a ser notícia.

El trencament de l'alto-el-foc d'ETA del passat 6 de juny també afecta a la "treva catalana" consensuada per Carod-Rovira com ja vam informar en rigorosa exclusiva sense que cap mitjà del Principat se'n fes ressò.

Segons ha pogut saber Tripartit-Watch, la informació amb la qual treballen els serveis de seguretat i d'intel·ligència espanyols constata l'existència d'un comando Barcelona d'ETA establert a la ciutat comtal. Segons aquestes fonts, es tractaria d'una parella de membres legals d'ETA (que no estan fitxats per la Policia) i que anant de dos en dos no aixecarien sospites per poder llogar pisos francs i vehicles o realitzar trajectes.

Entre etarres i jihadistes el Principat sembla ser una bona base d'operacions per a qualsevol grup terrorista que s'hi vulgui establir. Des de Tripartit-Watch, demanem al president de la Junta de Seguretat de Catalunya, el sr. José Montilla, que acabi amb aquesta situació immediatament.

4 Comments On "CONFIRMAT: ETA TRENCA LA TREVA PACTADA PER CAROD"

Anònim Says:
27/8/07 10:41

I el paio fent-se el despistat, com si la cosa no anés amb ell. Per si de cas, per desviar l'atenció, ara surt amb l'autodeterminació pel 2014. Però si falten només 7 anys! I mentrestant què, seguirà sent vice-Montilla? Com hi ha qui l'escolta encara?

Anònim Says:
27/8/07 13:33

Gràcies zETAp

Anònim Says:
27/8/07 22:42

la furgoneta que ha fet esclatar avui la policia, s'ha trobat en territori català, és a dir dels Països Catalans. Que va negociar Carod amb Ternera i Txeroki?Plega Carod.

28/8/07 15:51

Ves que la parella aquesta d'Eta a Barcelona,no siguin en Duràn i en Lleida.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!