30 d’ag. 2007 13:14

MÉS PLUJA FINA CAROD?


Informa l'AVUI que el president de CiU, Artur Mas, i el president d’ERC i conseller de la Vicepresidència, Josep-Lluís Carod-Rovira, van coincidir ahir a aplaudir el fòrum d’intel·lectuals pròxims a les dues formacions nacionalistes que s’està creant impulsat pel vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Alfons López Tena i pel professor de dret constitucional Hèctor López Bofill. Mas i Carod es van mostrar ahir satisfets per la creació de l’entitat sobiranista, i alhora van deixar palès que ni CiU ni ERC hi interferiran amb moviments partidistes. Aquesta decisió és imprescindible per a l’èxit del fòrum, ja que tot seguit els dos polítics van topar per la diferent estratègia que han seguit els últims anys, i no van amagar els retrets. De moment, la visió positiva envers el fòrum és l’únic comú denominador. Fantàstic.

Des de TWT també volem unir-nos a la satisfacció general generada entre els sobiranistes benintencionats d’aquest país que ha provocat l’anunci de la creació d’aquest fòrum. Però no ens enganyem, la direcció actual d’ERC no està capacitada per "no intervenir" tal i com deia Carod.

El nostre amic Joan Ridao no ha trigat ni cinc minuts per fer unes declaracions duríssimes en contra d’una via sobiranista per a Catalunya: Esquerra rebutja el projecte sobiranista amb CDC, ha dit. I s’ha quedat tan ample. Segons el Dr. Ridao, Esquerra prefereix mantenir el pacte amb el PSC, ja que donarà "més rendiment a llarg plaç". Quan Catalunya sigui una Extremadura més suposem. Per tant, aquest intent de tendir ponts ja l’ha dinamitat la mateixa direcció d’ERC perquè amb la direcció actual d’ERC, aquest partit només és un instrument per regalar el poder als espanyolistes del PSC-PSOE a Catalunya. Gràcies Ridao!

Mentrestant el líder de CiU, Artur Mas, ha aplaudit la iniciativa i ha recordat les dues ofertes de govern a ERC fetes per ell mateix en els últims tres anys i que han estat rebutjades. Mas també ha subratllat que afortunadament, dintre dERC hi ha molta pressió sobre els seus dirigents perquè canviïn la seva manera d'actuar i deixin de ser un satèl·lit pur del PSOE. El dubte és si s’aconseguirà.

3 Comments On "MÉS PLUJA FINA CAROD?"

Anònim Says:
31/8/07 13:25

Què bo el fotomuntatge!!!

Anònim Says:
31/8/07 15:49

Pluja fina o pluja daurada... boníssim!

(Aquest Perot la clava! Ja n'he vist uns quants d'ell per internet).

Anna Marín

Anònim Says:
1/9/07 03:36

Perot ets un crac, no deixis els fotomuntatges.
Esquerra fa aiguas per tot arreu, Ridao patètic!
El PSC no existeis,PSOE amo i senyor del govern de la Generalitat.
No podem afluixar.

silvia mestres

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!