5 de set. 2007 12:11

EXCLUSIVA: MERDER DE COLLONS A LA VANGUARDIA


Segons ha pogut saber Tripartit-Watch de fonts molt ben informades la portada de La Vanguardia d'ahir encara cueja i ha portat un enorme terrabastall a la redacció política de la capçalera barcelonina.

El titular tendenciós d'ahir en el qual s'acusava falsament CDC de radicalitzar-se només per obrir un debat intern que vol esperonar altres sectors catalanistes del país ens han dit que va ser directament redactat des del despatx d'Antonio Bolaño. La consigna va ser doncs assumida pel director de La Vanguardia, José Antich, a qui el sr. José Montilla el tindria lligat de mans i peus per uns assumptes que desconeixem i que mirarem d'esbrinar.

Aquesta imposició del relat dels fets feta per José Antich ha provocat una mala maror increible a la redacció del rotatiu. De fet, alguns diputats de CiU al Parlament haurien rebut fins i tot SMS de periodistes de La Vanguardia demanant excuses pel titular.

Però el més greu de tot és que Antich no respon al telèfon. Segons hem pogut saber, ahir mateix el secretari general de Convergència, Artur Mas, l'hauria trucat per preguntar-li per aquest titular del tot manifassejat i Antich no va voler parlar amb el cap de l'oposició.

A Tripartit-Watch considerem vergonyós que La Vanguardia s'hagi venut al poder socioespanyolista i demanem immediatament la dimissió del Sr. José Antich, a més de recomanar-li la lectura de l'obra d'un dels seus predecessors: l'Agustí Calvet "Gaziel", un director com Déu mana.

3 Comments On "EXCLUSIVA: MERDER DE COLLONS A LA VANGUARDIA"

Toni Ros Says:
5/9/07 15:02

EM SEMBLA PERFECTE QUE CDC ES RADICALITZI D'UNA PUTA VEGADA. EL QUE EM COSTA D'ENTENDRE ÉS QUE A AQUESTES ALTURES LV ENCARA NO DISPOSI D'UNA VERSIÓ EN CATALÀ COM EL PERIÒDICO.

Anònim Says:
6/9/07 19:48

Voleu saber què té en Montilla sobre la Vanguardia? Busqueu l'anomenat informe Sellarés fet pels vostres amics d'ERC (fa poc es trobava a la web de CiU) i feu el fotut favor de llegir-lo... se'n diuen subscripcions.

Llàstima que com mai citeu les fonts no puguem saber què hi ha de cert i què hi ha de recreació i "abelliment" en els vostres escrits...

8/9/07 04:50

Dav: No van per aquí els "tirus". Estariem parlant de coses personals no se si ens entens.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!