16 d’oct. 2007 00:11

DOS HOMES I UN DESTÍ: CARMEN CHACÓN

Foto: Rubalcaba, Chacón y Barroso

Carmen Chacón ha revolucionat el PSOE i el seu "costat fosc": és un secret a veus que el ministre Alfredo Pérez Rubalcaba i Miguel Barroso del diari El Público es van enfrontar per la Chacón i van ser concretament els favors de Carmen Chacón, els que els han convertit en enemics irreconciliables.

I sap greu que dos bons amics perdin la seva amistat forjada amb els anys per una dona malèvola que l'únic que vol és acumular poder.

Tot va començar fa 3 dècades, quan la Chacón encara era una nena petita. I qui ho havia de dir! L'aragonès Miguel Barroso, de tarannà simpàtic, coquet, divertit, afable, però també implacable amb els seus adversaris i d'una pedanteria insuportable va començar el 1982, com a cap de Premsa del llavors ministre d'Educació socialista José Maria Maravall. La seva capacitat de distanciar-se dels problemes i frivolitzar en els moments crítics, li van guanyar també la simpatia d'Alfredo Pérez Rubalcaba, que va ser qui va aconsellar a Felipe González àlies Míster X recórrer a Barroso per preparar-ne algun dels debats que va tenir amb Aznar al Congreso de los Diputados.

Els mitjans de comunicació van santificar la relació entre Rubalcaba i el Barroso als quals s'atribuïen tot tipus d'estratègies "refinades" per fer la traveta al PP.

Rubalcaba obtenia aleshores els favors amorosos de la Chacón i el tal Barroso es va enamorar bojament d'aquesta vaileta del Baix Llobregat. I començà un triangle que s'ha carregat la relació entre aquests dos amics de trinxera de tota la vida. Ai las!

Tan forta ha estat la trencadissa que ha afectat fins i tot a les dues capçaleres espanyoles obertament sociates: El País i El Público. Carmen Chacón es va decantar per Miguel Barroso, el seu actual company sentimental. Però Zapatero té a Barroso d'enllaç a El Público, cosa que no agrada a Rubalcaba, qui sempre ha estat en línia directa amb Polanco, Cebrián i El País. Rubalcaba, dolgut amb el tracte dispensat per Barroso (i també pel mateix Zapatero en l'afer de la malaguanyada treva d'ETA) hauria ordenat carregar contra el nou diari El Público i el mateix Zapatero des de El País.

Però l'orgull varonil ferit també ha fet que Rubalcaba carregui contra la seva antiga companya sentimental, la ministra Chacón, a El País, d'una manera "refinada": fa pocs dies El País carregava contra contra el ministeri de Vivenda que dirigeix la Chacón. Es veu que en aquesta legislatura, el ministeri només ha mediat en poc més d'un centenar de lloguers d'habitatge social. Uns 27 per any pel cap baix!

10 Comments On "DOS HOMES I UN DESTÍ: CARMEN CHACÓN"

Anònim Says:
16/10/07 12:46

M'encanta aquesta nova secció rosa del cor!!!

Dessmond Says:
16/10/07 19:35

Quina pinta de juani que te aquesta trenca cors, no?

Anònim Says:
16/10/07 20:15

Feu-vos mirar! perquè això vostre es malaltís.
Fa tres dècades la Carme Chacón tenia 6 anys. Va néixer al 1971.
Jo creia que això era propi de la política escombraria de Madrid.
De veritat voleu embrutar també la política a casa nostra?
Allà vosaltres jo hem baixo d’aquest tren!!!

Anònim Says:
16/10/07 22:57

És ben bé que els sociates només s'ho fan entre ells, perquè mira que barallar-se per la Chacón! Sense sortir del meu carrer hi ha dependentes més bufones, i més intel.ligents, per descomptat.

Anònim Says:
17/10/07 00:02

Perquè a Can sociata tot i ser tant feministes ´l'únic sistema de promoció personal de les dones sigui passar-se per la pedra els líders? Elices, Floría, Chacón.

Al menys la Barberà, la Rudi, la Tocino han arribat sense passar per aquest tràngol. Déu meu, cardar-se el rubalcaba...puaggg

Anònim Says:
17/10/07 01:20

BE! BE i BE TWT!!!!! Ami si que m'agrada aquest estil lliure de subvencions de l'estat, i per tant imparcial, ens fa veure que alguns no son tan bons com ens pensem i viceversa. Jo estic segur n'hi ha i molt de rigor a TWT tot i les (oportunes i amenitzadores) sortides de to. Ho dic sincerament, m'encanta la innovació, i el TWT ho està fent. VISCA CATALUNYA!!!
P.d'A.Puig

Anònim Says:
17/10/07 01:24

Pd. No us perdeu el vídeo d'en López Tena!! I recomaneu-lo a gent no independentista, que així canviaran de paré!

Anònim Says:
17/10/07 17:34

Desde el primer momento, entre el líder socialista y Carme Chacón ha habido buena química. Pero no sólo con él. La secretaria de la ejecutiva federal también ha hecho muy buenas migas con Alfredo Pérez Rubalcaba, hasta el punto de trabajar estrechamente en sus despachos de Ferraz.

No cal llegir entre línies, sembla bastant obvi, no?

I per cert la font de la cita és sociata:
http://www.elsiglodeuropa.es/siglo/historico/politica/politica2004/585chacon.htm

Anònim Says:
17/10/07 23:37

AQUESTA CHACÓN ÉS UNA TREPA DE DEBÒ. NO S'HA ENROTLLAT AMB EN MONTILLA PERQUÈ NO HA VOLGUT...

Anònim Says:
19/10/07 01:17

En Ruba és un hacha!!! També s'ha beneficiat de la ministra Salgado, que per això encara és ministra. I això està confirmat.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!