1 d’oct. 2007 01:28

PUIGCERCÓS: IMPUTACIÓ IMMINENT


Tripartit-Watch
ha pogut saber que imminentment el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya processarà el conseller de Governació i secretari general d'ERC Joan Puigcercós imputant-li un presumpte delicte de revelació de secrets i un altre contra el dret a la intimitat.

La denúncia que motivarà aquesta actuació judicial va ser feta davant el Cos dels Mossos d'Esquadra el passat 28 de setembre del 2004 i es va elevar al Jutjat d'Instrucció número 3 de Girona que va obrir les pertinents diligències.

En ser Joan Puigcercós actualment membre del govern de la Generalitat, el Jutjat d'Instrucció número 3 elevarà les diligències al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya segons les fonts a les quals hem tingut accés.

Els denunciants, que formaven part d'un grup crític amb la direcció regional d'ERC a Girona, asseguren que missatges enviats des del seu correu electrònic personal van ser llegits, ensenyats i distribuïts sense l'autorització dels seus titulars, tant emissors com receptors per Joan Puigcercós i Josep Vall el 20 de setembre del 2004 a la seu nacional d'ERC a Barcelona (antigament al carrer de Villarroel 45 de Barcelona).

5 Comments On "PUIGCERCÓS: IMPUTACIÓ IMMINENT"

Jordi Says:
1/10/07 11:08

Si això és cert, és una gran notícia, res em faria més feliç que veure un esquerranós tancat a la garjola.
Ja és hora que aquests traïdors regionalistes, sociates de segona comencin a patir.

Anònim Says:
1/10/07 15:12

A Madrid va a cop de dossier, i amb això tenen agafat pels ous a en Puigcercós.
A en Carod el tenen agafat pels ous per altres coses.
Per a que ERC i Catalunya no continuin hipotecats per aquest parell el que han de fer és fotre'ls fora i renovar la direcció i el rumb del partit.

Anònim Says:
1/10/07 16:35

Siusplau TWT, resalteu l'editorial d'en www.jordipujol.cat. Es impressionant, i molt relacionat amb l'actual govern. Per altra banda, també seria bo ressaltar l'article d'en villatoro titulat anestècia nacional. Proposo la creació d'un apartat d'articles destacats al TWT, ja siguin de grans personalitats, o no. Moltes gracies TWT per treballar pel principat!
Aglà...

Anònim Says:
1/10/07 22:13

Per a evitar que les bases acabin provocant que en Puigcercós cedeixi i redreci el rumb d'ERC després de descavalcar el Submarí espanyolista Carod, l'estat ha engegat la seva maquinària per a carregar-se'l. Han de deixar la via totalment lliure al seu submarí.

Anònim Says:
2/10/07 12:56

A mi em que em faria una il.lusió molt gran seria veure, d'una vegada per totes, als mafiosos d'UDC; ja que encara, a hores d'ara, ningú ha llepat pels molts casos de corrupció pels quals han estat imputats.
Per cert, crec recordar que en aquells moments al govern també hi havia alguns regionalistes de CDC que van pactar amb el PP durant 8 anys!
A donar lliçons de catalanitat a un altre lloc!
Salut i independència!

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!