17 d’oct. 2007 10:08

UN DIPUTAT D'ERC FA CAMPANYA AMB BATASUNA CONTRA EL REI


Segons hem pogut comprobar a TWT, la campanya internàutica "No al rei" que han iniciat diversos sectors de l'esquerra independentista extraparlamentària i parlamentària en contra del rei i que porta per títol "Jo també cremo la Corona espanyola" ha unit Esquerra Republicana de Catalunya i les JERC amb l'organització terrorista Batasuna i les seves joventuts: Segi.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), de qui el diputat al Parlament de Catalunya pel grup d'ERC, Pere Aragonès, n'és el portaveu nacional, donen suport al web on s'incita a "cremar el rei" com podeu veure a la imatge superior. Les JERC consten com la organització signant número 414, tot i que també han signat diverses seccions locals d'aquestes joventuts com les del Bages, Pla de l'Estany, Garraf, Mataró o Horta-Guinardó.

Ara toca recordar que els diputats d'Esquerra Republicana van votar a favor d'una resolució al Parlament de Catalunya que feia "una crida a respectar els símbols institucionals" després dels diferents episodis de les cremes de fotos dels reis. La proposta va estar votada per tots els parlamentaris republicans -inclòs el portaveu de les JERC, Pere Aragonès-, excepte el líder d'Esquerra Independentista, Uriel Bertran, que, dignament, es va absentar de la Sala de Plens.

Però Pere Aragonès no compleix allò que vota al Parlament i a més mescla la seva organització en un manifest on hi han organitzacions fins i tot declarades terroristes com Batasuna (signant núm. 56) i Segi (signant núm. 57).

A Tripartit-Watch ens agradaria saber que opinen el conseller de la Vicepresidència i l'espanyolista José Montilla al respecte i si el diputat d'ERC serà despatxat immediatament. El mateix val per Esquerra Ecologista, associació política que també signa el manifest i va ser presentada per Joan Puigcercós com a nova integrant d'ERC.

5 Comments On "UN DIPUTAT D'ERC FA CAMPANYA AMB BATASUNA CONTRA EL REI"

Anònim Says:
17/10/07 14:41

Quin pocavergonya el jerki aquest

Anònim Says:
17/10/07 22:47

Mare de déu quina notícia més estúpida (notícia per dir alguna cosa). Aquesta és només una llista on s'apunta qui vol, i es basa en una campanya antimonàrquica. Això vol dir que tots els signants tenen relació amb Batasuna ?

ostia, sou una mica curts eh ! Per favor, que també hi ha el CIEMEN, i l'Exèrcit del Fènix, la plana web de l'Èric Bertran. Sembleu EL MUNDO manipulant d'aquesta manera.

Anònim Says:
17/10/07 23:38

LA CULPA ÉS DE CAROD!

Anònim Says:
18/10/07 13:22

MANIPULAR ÉS VOTAR UNA COSA AL PARLAMENT I DESPRES FER EL QUE ET SURT DELS COLLONS.

EL SR. PERE ARAGONES HA DEMOSTRAT QUE LI IMPORTA UNA MERDA EL PARLAMENT DE CATALUNYA. NOMÉS VOL CÀRREC I SOU OFICIAL.

Anònim Says:
18/10/07 15:10

Hauríeu de fer alguna notícia referent a la pèrdua de competitivitat de Catalunya en matèria d'inversions de l'estranger i la fugida d'empreses cap a Madrid.
P.d'A.P

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!