15 de nov. 2007 00:29

EL CONSELLER NADAL POSA EN RISC LA VIDA DELS USUARIS DELS FERROCATAS


Els fets del dia 20 d’octubre, que van provocar l’aturada del trànsit de trens de FGC a la línia Llobregat-Anoia, eren evitables i la Generalitat tenia la informació dies abans segons ha informat el portaveu del grup parlamentari de Convergència i Unió, Oriol Pujol en roda de premsa després del Ple del Parlament de Catalunya celebrat ahir. Segons els documents als quals ha tingut accés Tripartit-Watch i que us oferim més abaix, cinc dies abans de l’accident a les obres del TGV, que va obligar a tallar les línies de la xarxa de rodalies i la línia Llobregat - Anoia de FGC, existien informes d’incident que alertaven de l’entrada de formigó al túnel de Gornal per les obres del TGV.

El Govern de la Generalitat sabia que hi havia una pressió important sobre FGC i no es va fer res posant en risc la vida de centenars de milers d'usuaris dels Ferrocatas.

Documents de FGC:


4 Comments On "EL CONSELLER NADAL POSA EN RISC LA VIDA DELS USUARIS DELS FERROCATAS"

Anònim Says:
15/11/07 08:44

Molt bé senyors de les JNC de l'Eixample, en Mas & cia us han facilitat els documents que han mostrat al Parlament.

Una gran labor d'investigació !

Anònim Says:
15/11/07 13:22

Ningú, absolutament ningu dimitirà.

Només es fa dimitir els que no són del PSc, es clar.

Anònim Says:
15/11/07 14:39

Ja va posar en perill als veïns del Carmel; aquest home és un perill públic.

Anònim Says:
15/11/07 19:54

Joan Maria Piqué
Juan Carlos i Chávez, la gran misèria d'Espanya
Pels seus fruits els coneixereu. El saldo de l'aventura colonial espanyola és això: Chávez, Fidel i Evo, i tota la corrua de dictadors, sàtrapes i tirans diversos que els van precedir. El saldo de l'aventura espanyola és això: un rei que va pel món fent callar la gent de males maneres, i un dictador (un de tants, un més), que intenta fer callar tot un país, mentre els nostres progres s'ho miren aprovadorament i sense badar boca en defensa de la llibertat d'expressió.

Algú s'imagina un incident com aquest en una reunió de la Commonwealth? Algú s'imagina la reina Isabel II aixecant-se i marxant, desprès d'escridassar-se amb un altre mandatari? I no és que la Commonwealth no sigui fecunda en sàtrapes i impresentables. Però com a mínim saben estar en societat, o que ho sembli. Cal dir també que, malgrat totes les desgràcies, entre els fruits de la Gran Bretanya hi ha Estats Units i Canadà, i Austràlia i Nova Zelanda, i fins i tot Sudàfrica, que malgrat tot continua essent l'estat africà més avançat.

Encara avui la reina d'Anglaterra apareix als bitllets d'Austràlia i el Canadà. Algú creu que un xilè o un mexicà admetria que el rei d'Espanya sortís als seus bitllets? S'omplen la boca amb allò dels tres cents milions, però quan es tracta de treballar tots volen venir aquí i que canviem la nostra llengua per a que ells s'hi sentin còmodes. La misèria d'Espanya és tan gran, que d'un imperi on no es ponia el sol no en queda ni una petita illa al Carib on poder anar de vacances, cosa que sí tenen britànics, francesos, i fins i tot els holandesos. Els espanyols van ser expulsats de tot Amèrica, des del Río Grande fins a la Tierra del Fuego, a la primera ocasió. I això va ser axí per la seva rapacitat, perquè van munyir aquells territoris fins a l'asfíxia. Molt abans ja se'ls havien tret de sobre, amb gran alleujament, flamencs, holandesos, alemanys, els italians del nord, Sicília, Sardenya, Nàpols...

Nomès els catalans, amb una estranya síndrome d'Estocolm, continuem volent ser la darrera colònia de l'Estat espanyol, i aguantar els seus ministres, virreis i reis. Té raó el Cercle d'Economia: és hora de començar a fer autocrítica.

TWTtv


Artur Mas,
la casa gran


1-D, dret de decidir,
La primera TV antitripartit

Fes-ho possible

Nom:

E-mail:

Comentaris:
(no usis accents)


Contacta amb nosaltres

Introdueix el teu e-mail:


Afegir a Google Reader o Homepage

Suscriure a Bloglines

Add to Technorati Favorites



Col·labora

















Nota

(CC) 2006-2007
Alguns drets reservats Tripartit-Watch Team
Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font

Online des del 09.11.2006

Privacitat

(CC) 2006-2007 GRUP TWT
TWT · TWTtv · AlertaTripartit

Advisory

Comptadors

visites
usuaris online

Enllaços

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!